( Video) Dupa Telciu, dezastru si la Rebra. Apa a inundat 16 gospodarii. Lumea de pe Valea Somesului, in alerta. Primarii: Nu e de joaca !

Sursa: Rasunetul
Sambata, 04 Februarie 2017, ora 05:25
192 citiri
Incalzirea brusca a vremii din ultimele 12 ore a avut drept consecinte inundatii ale mai multor gospodarii din Telciu, blocarea DN 17 C intre satul Fiad si comuna Romuli de cel putin doua ori vineri dupa-amiaza. De asemenea, probleme au fost inregistrate si in comuna Cosbuc, dar si in Parva, acolo unde podurile de gheata aun iesit pe drumul national si au afectat cateva gospodarii.

Tot in aceasta seara, pe valea Rebrei, gheturile pornite de la Parva au blocat riul Rebra, iar apa a inundat 16 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.