VIDEO - Moment de reculegere in memoria celor doua sportive decedate: "Ne-a umbrit bucuria de a incheia campionatul cum trebuie"

Luni, 13 Noiembrie 2017, ora 14:10
34 citiri
In cadrul conferintei de presa de astazi, care a marcat incheierea Campionatele Mondiale de Culturism, desfasurat la Bistrita, a fost tinut un moment de reculegere in memoria sportivelor care au decedat in drumul lor spre casa.

Autoritatile judetene, locale si reprezentantii Federatiei Internationale de Culturism si Fitness au tinut un moment de reculegere, in cadrul conferintei de presa de astazi, in memoria sportivelor care au decedat ieri, intr-un accident rutier, petrecut pe teritoriul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.