Vrei sa fii "Cel mai puternic barbat din Esinutul Contelui Dracula?" Intra in concursul organizat la Festivalul Usturoiului!

Vineri, 28 August 2015, ora 09:18
47 citiri
Nu oricine poate sa se laude ca e barbat puternic cu ... acte in regula! Ci doar cel care va castiga titlul de "Cel mai puternic barbat din Esinutul contelui Dracula", la Festivalul Usturoiului! Asta dupa ce trece probele de foc de la concursul de barbatie organizat sambata viitoare, in 5 septembrie, la evenimentul care va avea loc la Valea Strajii.

Se cauta cel mai puternic barbat din Esinutul Contelui Dracula! Reprezentantii sexului puternic de pe Valea Bargaului, de pe Somes, Ilve sau ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.