ZAGRA: Copil de 6 ani inconstient dupa ce a fost lovit de o masina. Autorul a fugit de la locul accidentului (ACTUALIZARE - Soferul a fost prins de politisti. El motiveaza fuga datorita fricii)

Vineri, 30 Ianuarie 2015, ora 16:20
150 citiri
Astazi, in jurul orei 13.00, un apel telefonic la numarul unic de urgenta anunta un accident rutier petrecut in comuna Zagra. Primarul localitatii - Dumitru Buscoiu, a dezvaluit ca un baietel de 6 ani a fost grav ranit dupa ce a fost lovit de un autoturism inca neidentificat. "Necazul s-a intamplat in fata unui magazin amplasat la iesirea din Zagra catre satul Suplai. Din ce am aflat din gura martorilor, se pare ca baiatul tocmai iesise din magazin si mergea pe marginea drumului cand a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Mesagerul de Bistrita-Nasaud