Batalionului 812 Infanterie "Bistrita" a castigat faza pe brigada a "Competitiilor sportive si aplicativ militare de vara"

Joi, 23 Mai 2013, ora 16:09
123 citiri
Zilele acestea s-a desfasurat faza pe brigada a concursului "Competitiile sportive si aplicativ militare de vara", eveniment la care au participat loturile reprezentative ale unitatilor subordonate Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan". Militarii angrenati in concurs s-au intrecut in probe de duel de foc si patrula militara. In final, locul I a fost castigat de lotul Batalionului 812 Infanterie "Bistrita", urmat pe locul II de lotul Batalionului 811 Infanterie "Dej", pe locul III de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Batalionului 812 Infanterie Bistrita

Mesagerul de Bistrita-Nasaud