DEMENTIAL. Bistriteanul votat cel mai influent manager cultural al tarii a facut un spectacol de senzatie, la Sinagoga! (VIDEO)

Joi, 19 Noiembrie 2015, ora 09:52
56 citiri
"Sa nu ni-l luati in America!" a strigat ieri seara unul dintre spectatorii care au umplut Sinagoga si la concertul sustinut de pianistul Lucian Ban si Elevation. "Am inlemnit de spaima cand m-am ascultat pe disc prima oara!", a marturisit solistul, ovationat si aplaudat furtunos de public. Fotografia de coperta ii apartine lui Robert Kovacs.

Ora adevarului - pentru cel mai influent manager cultural al Romaniei - Gavril Tarmure - care a demonstrat ieri seara, la Sinagoga, ca nu-i lipsesc deloc ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.