FOTO/VIDEO: Bistritenii s-au lasat monitorizati cu aparatura EEG wireless intr-un experiment inedit si revolutionar - ieri seara, la Bistrita!

Duminica, 08 Noiembrie 2015, ora 10:38
43 citiri
Ma suprind la tot pasul reactiile intalnite pe culoarele scolilor pe care auzi "tiganule" sau la o casa de marcat unde vezi privirea timorata a casierei care se teme ca va fi furata daca are o clienta roma, mai ales daca aceasta are si o fusta traditioanala - afirma regizorul Alexandru Berceanu despre experimentul derulat ieri si la Bistrita.

Pe scena Sinagogii s-a desfasurat ieri seara spectacolul-experiment intitulat Interfata 3 - un spectacol la care bistritenii au fost invitati sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.