FOTO/VIDEO. Emotionanta ceremonie de Ziua Armatei Romane, la Bistrita. "Este ziua in care ne aratam respectul fata de soldatii romani"

Sambata, 26 Octombrie 2019, ora 11:52
27 citiri
Zeci de copii, elevi, militari si oficialitati si-au inceput astazi ziua cu o emotionanta ceremonie, in Piata Petru Rares. Aici a fost celebrata, de la ora 9.00, Ziua Armatei Romane.
Ceremonia a debutat cu intonarea Imnului national si cu un scurt serviciu religios, oficiat de preotul protopop Alexandru Vidican. S-a depus si o coroana de flori la Monumentul Eroilor.

Loctiitorul comandatului Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan" - colonel doctor Ioan-Marian Cristurean a subliniat, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.