Gratarele au sfarait la greu, berea a curs din belsug, muzica populara le-a invaluit pe toate, de 1 mai, in Schullerwald (FOTO & VIDEO)

Vineri, 01 Mai 2015, ora 19:09
45 citiri
Sute de bistriteni au invadat de 1 Mai padurea Schullerwald acolo unde micii au facut legea, berea si-a spus cuvantul, viceprimarul George Avram s-a dat cu ATV-ul ca la 20 de ani, primarul Ovidiu Cretu si-a incercat puterile intr-ale ping-pong-ului iar bistritenii s-au distrat ascultand muzica populara...!

Sarbatoarea a inceput putin dupa pranz, pe acordurile Fanfarei Baptiste si a continuat cu un regal de muzica populara romaneasca sustinut de interpretii si dansatorii care activeaza in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.