Liceul de Arte "Corneliu Baba" in sarbatoare! Cu povesti fantastice, muzica rock, picturi, desene si machete arhitecturale extraordinare (FOTO/VIDEO)

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 14:26
76 citiri
In timp ce piata politica locala fierbe la foc mocnit - departe de lumea dezlantuita - elevii Liceului de Arte "Corneliu Baba" au serbat Zilele Liceului cu expozitii extraordinare in aer liber, un concert rock al formatiei "Eye of the Moon" si o poveste fantastica a unei printese fara suflet.

"Ce vrem in viata? Cine suntem? Ce simtim? Ce ne dorim de la noi si de la ceilalti? Peste cate incercari este nevoie sa trecem ca sa ne gasim? Sa vrei sa crezi ca intrevezi (Samuel Beckett),sa vrei sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.