Liga a V-a, dupa etapa a 5-a: Ce fotbal se joaca pe tapsanurile judetului? Dupa un 14-0 inregistrat etapa trecuta, acum a venit un 18-0!

Duminica, 09 Octombrie 2016, ora 10:20
156 citiri
Nici in curtea scolii nu se fac scoruri astronomice cum se face in esalonul secund al fotbalului judetean. Mai precis in seria 2, cea de pe Valea Somesului. Hai c-am zis ca a fost un accident scorul de 14-0 pe care Somesul Feldru l-a administrat celor de la Venus Negrilesti, in etapa trecuta. Dar iata ca n-a trecut decat o saptamana pentru ca Somesul Rebrisoara sa se faca mai de tadula, ca sa nu zicem altceva. A pierdut cu 18-0, pe terenul celor de Ciceu Giurgesti. Mai circarilor, daca nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Mesagerul de Bistrita-Nasaud