Menut Maximinian, recitalul de poezie la Zilele orasului Sarmasu. Bistriteanii Valentin Marica si Nicolae Baciut in Galeria de portrete "Cetateni de Onoare ai Sarmasului"

Sursa: Rasunetul
Luni, 31 August 2015, ora 11:59
96 citiri
Zilele orasului Sarmasu au debutat la Biblioteca Oraseneasca "Liviu Rusu" prin inaugurarea colectiei de carte, dar si printr-un moment de evocare a personalitatii lui Liviu Rusu (ce a urmat scoala la Bistrita), realizat de Nicolae Baciut, directorul Directiei pentru Cultura Mures. In acest cadru a fost inaugurata Galeria de portrete "Oameni de cultura - Cetateni de Onoare ai Sarmasului", printre acestia fiind si doi bistriteni, scriitorii Valentin Marica si Nicolae Baciut. Un punct aparte l-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.