SPLENDID. Traieste de zeci de ani in Elvetia, se imbraca precum un haiduc de pe Valea Somesului si e indragostit de Bistrita (VIDEO)

Miercuri, 11 Februarie 2015, ora 21:27
38 citiri
Spectacol total asta-seara, la Sinagoga din Bistrita, unde pe scena absolventi si profesori ai Liceului de Muzica "Tudor Jarda" au stralucit fiind intampinati cu urale si chiuituri. Insusi sculptorul Pavel Jarda, fiul celebrului compozitor, care traieste de zeci de ani in Elvetia si-a facut aparitia imbracat ca un haiduc...!

Lieduri celebre, sfasietoare Nocturne ale lui Chopin interpretate impecabil de profesorul de pian Cristian Lepadatu (intampinat cu urale si chiuituri de publicul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.