Toma Paula Maria - Colegiul National "Liviu Rebreanu" si Gimbuta Agnes - Liceul cu Program Sportiv, castigatoarele "Bataliei Cartilor"

Sursa: Rasunetul
Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 05:26
314 citiri
La Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" Bistrita-Nasaud, sala "Liviu Rebreanu", s-a desfasurat a doua finala (categoria adolescenti) a Concursului National de Lectura "Batalia Cartilor", aflat la a doua editie, un proiect sustinut de Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR), precum si de biblioteci din sistemul national al bibliotecilor publice. Perioada de derulare a proiectului pentru anul 2015 este 15 mai - 30 octombrie si a constat in citirea unei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.