VIDEO: Cei mai infocati fani din Budacu de Jos s-au uitat ieri seara la meciul Romaniei in foisorul din curtea bisericii!

Joi, 16 Iunie 2016, ora 18:11
31 citiri
" Hai, Romania!" se aude zilele acestea pe fiecare terasa, in fiecare cafenea, oriunde exista cel putin un microbist. In comuna Budacu de Jos sustinatorii nationalei de fotbal sarbatoresc golurile chiar in... curtea bisericii, ceea ce l-a nemultumit si dezamagit pe un cititor Bistriteanul.ro:

Este intotdeauna induiosator sa vezi cata pasiune domneste intre suporterii echipei de fotbal a Romaniei, mai ales stiind ca vremurile de glorie sunt de multi ani apuse. Cu atat mai mult trebuie apreciati ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.