Cupa Bistrita la tenis de masa, la final. Viceprimarul Cristian Niculae: Succes pe calea grea a sportului de performanta!

Sursa: Rasunetul
Duminica, 18 Martie 2018, ora 21:29
141 citiri
Punct final in cea de a XX-a editie a Cupei Bistrita la tenis de masa, in memorian Gheorghe Bozga, competitie cu participare internationala, la startul careia s-au aliniat 252 de sportivi din Israel, Italia, Bosnia si Hertegovina, Belarus, Ucraina, Serbia, Ungaria, Slovacia, Republica Moldova si Romania.

In competitia pe echipe, Ucraina a castigat trei titluri, la minicadete, minicadeti si cadeti. Farul Constanta a cucerit titlul pe echipe la cadete, CSM Buzau s-a impus in concursul juniorilor, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.