Daca nu esti elev la Rebreanu, ia-ti adio de la terenul cu iarba! "Pentru ca fotbalul e un sport care strica gazonul!". Un interviu cu directorul scolii, Suzana Galatan!

Miercuri, 27 Septembrie 2017, ora 09:35
120 citiri
Daca nu esti elev la Colegiul Liviu Rebreanu si nu te afli in timpul orelor de educatie fizica, n-ai nicio sansa sa joci un fotbal pe noul gazon din curtea liceului. Nu pentru ca n-ai avea porti, fiindca ai improviza ceva, asa cum fac cei care au acces in acest moment. Ci pentru ca asa e randuiala stabilita de primarie si transmisa directiunii.

Directiune de la care am incercat sa aflam mai multe amanunte despre baza sportiva construita in cadrul unui proiect de peste 7,4 milioane de euro din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.