Fara fite si pretentii! O echipa de copii din Nasaud le-a luat fata bistritenilor si s-a calificat la Turneul Gheorghe Ene!

Duminica, 22 Noiembrie 2015, ora 13:03
50 citiri
Ardealul, Arsenal, Transilvania si FC Bistrita au fost echipele bistritene inscrise la cel mai important turneu de fotbal pentru copii nascuti in 2007, Memorialul Gheorghe Ene. Niciuna dintre ele nu se astepta ca din umbra sa iasa o formatie din Nasaud si sa le ia fata, calificandu-se la faza zonala, dupa un turneu spectaculos la Sala Polivalenta.

Infiintata doar de un an de zile la initiativa unor fotbalisti din zona Nasaudului, cu multa modestie, Viitorul Nasaud 2007 a venit la Bistrita ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.