Fostul golgheter Gabi Balint despre copilaria sa: "Imi doream si eu sa fiu taran, sa dau de mancare animalelor, sa merg la cosit sau cu oile la pascut"

Sursa: Adevarul
Vineri, 18 Iulie 2014, ora 00:41
120 citiri
Fostul golgheter al nationalei, Gabi Balint surprinde cu declaratii inedite despre copilaria sa. Fotbalistul care s-a nascut in orasul-statiune Sangeorz-Bai spune intr-o postare de pe reteaua de socializare Facebook ca in copilarie si-a dorit sa fie taran, sa dea de mancare animalelor si sa mearga la cosit sau cu oile la pascut.

"Am crescut la tara, in Ardeal, unde portul popular era la moda in acele timpuri. Am avut colegi tarani care veneau imbracati in straie populare la scoala, atunci ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.