Fotbal feminin:Heniu Prundu Bargaului a inceput returul cu o victorie la Cluj. Olimpia 2 Universitatea Tehnica - Heniu 0-1 (0-1)

Luni, 10 Martie 2014, ora 08:15
109 citiri
Duminica s-a dat startul returului in Liga 1 la Fotbal feminin, seria Nord, cu jocurile contand pentru etapa a 11-a. Fetele de la Heniu Prundu Bargaului, liderul la zi al seriei Nord, cu 9 victorii din 9 partide au jucat la Cluj impotriva celor de la Olimpia 2 Universitatea Tehnica, ocupanta locului 4 al clasamentului.

A fost un joc destul de echilibrat, un joc de mare angajament, in care ambele echipe si-au creat ocazii de gol, dar cele doua portarite au fost greu de invins in aceasta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.