Handbal: Au rezistat doar o repriza. Fetele de la CSM Bistrita au pierdut derby-ul de la Sebes: HC Alba - CSM 34-20 (13-10)

Luni, 26 Ianuarie 2015, ora 12:42
56 citiri
Prima etapa a returului Campionatului Diviziei A la handbal feminin, seria B, a programat in la Sebes, intalnirea dintre HC Alba din localitate, liderul clasamentului la finele turului, cu 9 victorii in 9 jocuri si CSM Bistrita, ocupanta locului 4 in clasament dupa 9 etape, partida fiind considerata derby-ul acestei etape. A fost un joc care s-a ridicat la statutul de derby in prima repriza, in care bistritencele au facut un joc la nivelul adversarului, unul cu jucatoare mai valoroase si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.