Lectii de la Pojorata! Cu 5 jucatori de la Gloria si cu suporterii pe garduri, au intrat in B! Colta, golul decisiv! Vezi nebunia!

Sambata, 30 Mai 2015, ora 12:17
184 citiri
Multi suporteri ai Gloriei au ras pe sub mustata la inceputul sezonului, cand mai multi jucatori ai Gloriei au fugit la Pojorata, intr-o comuna cu 3000 de locuitori din judetul Suceava. Dar iata ca acum, echipa din Bistrita e in pragul desfiintarii, iar Bucovina Pojorata a reusit o promovare istorica in Liga a doua.

Ieri, toata comuna a fost la meci, in frunte cu prefectul judetului Suceava! Pojorata intalnea pe Stiinta Miroslava, intr-un meci de care pe care, decisiv pentru promovare. La ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.