Liga a doua: Bistriteanul Greab apara foarte bine si Gaz Metan e favorita la promovare! Meciurile si clasamentele ultimelor doua etape!

Vineri, 20 Mai 2016, ora 10:42
77 citiri
Gaz Metan Medias a invins, joi seara, in deplasare, formatia FC Brasov cu scorul de 1-0 (1-0), intr-un meci contand pentru etapa a 8-a a play-off-ului Seriei a II-a a Ligii a II-a la fotbal. Golul victoriei formatiei din Medias a fost marcat de Gavra in minutul 11. In poarta mediesenilor a aparat bistriteanul Doru Greab, care a avut cateva interventii excelente.

a-sGaz Metan: Greab - R. Romeo, I. Cristea, R. Zaharia, Buzean (cpt.) - P. Iacob (Tircoveanu '56), Bic (Danci '56) - Buziuc (G. Neagu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.