"N-am fost pus pe furat niciodata! Am facut puscarie degeaba!"Un interviu cu Jean Padureanu despre puscarie, accident, religie si altele! (VIDEO)

Luni, 03 August 2015, ora 19:13
61 citiri
"Am venit la Bistrita cand aici fotbalul era de nimic. L-am indreptat cum am putut si uite ca acum e tot nimic. Mi-as vinde si sufletul pentru el, daca as putea sa-l salvez si sa las echipa asta bistritenilor", spune un om care a avut in viata o singura iubire: Gloria.

La 79 de ani, cu o gramada de boli si suferinte, Jean Padureanu isi duce crucea mai departe si spune ca e mandru de ea. Ne-a primit din nou in apartamentul lui, asa cum a facut-o si altadata. Acum ne asteptam sa dam peste un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.