Natatie: CS Tibi, trei ani la rand cea mai buna echipa la Cupa Salina Turda. Cinci sportivi din Bistrita si Beclean, cei mai buni din categorie

Sursa: Rasunetul
Marti, 30 Mai 2017, ora 14:27
48 citiri
La Turda s-a desfasurat cea de a patra editie a Cupei Salina Turda la inot, la startul careia s-au aliniat 220 de sportivi de la 18 cluburi din tara si Republica Moldova.

Clubul Sportiv Tibi a participat cu un lot de 28 de sportive, reustind sa cucereasca 49 de medalii, 5 titluri de cel mai bun sportiv al categoriei, dar si cupa pentru cea mai buna echipa, asta pentru al treilea an consecutiv.

Cele 5 titluri de cel mai bun sportiv al categoriei au fost obtinute conform punctajului cumulat de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.