Primele nume noi si spectaculoase in staff-ul Gloriei: Vasile Bancea si "Forfe"Andreies. Babutan vrea dezbatere publica!

Duminica, 15 Martie 2015, ora 08:46
379 citiri
Odata cu implicarea lui Aurelian Babutan in redresarea Gloriei, au aparut si primele nume noi in cadrul staff-ului. Considerand ca echipa sta rau la imagine si la pregatirea fizica, noul director sportiv vrea sa-i coopteze alaturi deel pe Vasile Bancea si Lucian Andreies.

Fost ziarist, in prezent antrenor de lupte, Bancea va fi purtator de cuvant in locul lui Ionut Capota, care ramane doar crainic. Specialist in TRX, Forfe, asa cum il cunoaste lumea fotbalului judetean pe Andreies, se va ocupa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.