Radu Moldovan, presedinte CJ: In handbal, avem mari sanse sa devenim una din primele echipe din Romania. Le urez succes fetelor de la CSM Bistrita!

Sursa: Rasunetul
Marti, 25 August 2015, ora 14:26
47 citiri
Presedintele CJ Radu Moldovan sustine ca este nevoie ca judetul Bistrita-Nasaud sa aiba o echipa a sportului de masa in prima liga, iar acest deziderat se poate atinge prin noua echipa de handbal feminin CSM Bistrita.

"Impreuna cu directorul echipei de handbal CSM Bistrita, Razvan Berbecaru, cu cei doi antrenori ai echipei, Horatiu Pasca si Radu Moldovan, si cu directorii CSM si DJST, Adrian Moldovan respectiv Constantin Florian am stabilit cateva detalii legate de modul in care se va prezenta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.