Unde-i adevarul? Apa-n piua sau jurnalism de investigatie? O emisiune in care moderatorul a torait de doua ori mai mult decat invitatii!

Vineri, 01 Aprilie 2016, ora 20:00
87 citiri
Autointitulat ziarist de investigatie, Cristian Berari de la AS TV a incercat sa afle "unde-i adevarul" fotbalului bistritean si i-a chemat la o emisiune pe Florin Sangeorzan si Sergiu Costin, presedintele si capitanul echipei FC Bistrita.

Pentru iubitorii fotbalului ar fi fost un subiect interesant daca invitatii ar fi fost lasati sa si zica ceva. Enervati de verva moderatorului, care a batut campii non-stop, am avut rabdarea sa cronometram cat a vorbit Berari si cat au vorbit cei doi oameni ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.