BMW a lansat oficial in Romania noul Seria 5

Vineri, 09 Aprilie 2010, ora 14:41
1327 citiri
BMW a lansat oficial in Romania noul Seria 5

BMW a lansat oficial, pe piata din Romania, noua generatie a sedanului Seria 5.

Modelul bavarez, aflat deja la a sasea generatie, a fost prezentat presei in cadrul unui eveniment organizat de BMW Romania, la care invitat de onoare a fost Oliver Heilmer, un tanar designer in curs de afirmare. Heilmer are deja meritul de a fi coordonat echipa care a creat interiorul noului BMW Seria 5.

Noul bavarez porneste in Romania de la 42.661 de euro cu TVA, pret valabil pentru versiunea entry-level 523i, echipata cu un motor de 3.0 litri si 204 cai putere. Pentru cei care isi doresc ceva mai multa putere, BMW pune la dispozitie derivatiile 528i de 258 de cai putere, 535i de 306 cai putere si varful de gama 550i de 407 cai putere. Acesta din urma va scoate din buzunarul romanilor incepand cu 60.000 de euro fara TVA, adica 71.400 de euro cu toate taxele incluse.

Fanii motoarelor diesel nu vor fi uitati, Seria 5 urmand sa ascunda sub capota o unitate de 3.0 litri si 204 cai putere, corespondentul indicativului 525d, si deja celebrul propulsor de 245 de cai putere, regasit pe versiunea 530d. Unitatile vin cu sase cilindri in linie, cu un bloc motor din aluminiu, cu injectie common-rail si cu o turbina cu geometrie variabila.

Din vara, gama modelului german se va imbogati cu inca o versiune, cea mai ieftina si mai economica. Este vorba despre 520d, care promite 184 de cai putere si un cuplu motor de 380 Nm.

In Romania, noua generatie BMW Seria 5 este disponibila cu un program de 5 ani garantie sau 100.000 de kilometri, botezat Service Inclusive, care in celelalte tari europene vine contra-cost.

Continuarea pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
#Noul BMW Seria 5, #Seria 5 prezentat Romania , #modele