BMW Gran Coupe ar putea deveni viitorul Seria 6

Luni, 07 Iunie 2010, ora 13:56
1667 citiri
BMW Gran Coupe ar putea deveni viitorul Seria 6

Conceptul BMW Gran Coupe va intra in productia de serie in al doilea trimestru al anului 2012 si cel mai probabil va fi lansat ca viitorul Seria 6, a confirmat o sursa din interiorul BMW.

Modelul bavarez a fost imaginat ca un coupe cu patru usi care sa imbine abilitatile unui GT cu o masina sport.

Plafonul lui Gran Coupe a fost coborat cu 100 de mm fata de actualul Seria 7, astfel ca, odata intrat in productia de serie, modelul german va deveni rivalul direct al lui Porsche Panamera, Audi A7 si Maserati Quattroporte.

Gran Coupe-ul a fost dezvoltat pe platforma actualului Seria 5, Seria 7 si Seria 5 GT, iar sub capota acestuia urmeaza sa se regaseasca aceleasi propulsoare diesel si benzina cu sase si opt cilindri cuplate la o cutie de viteze cu opt rapoarte.

BMW Gran Coupe a fost lansat in cadrul Salonului Auto de la Beijing de anul acesta si concentreaza valorile fundamentale ale marcii.

Prototipul prezinta particularitatile tuturor versiunilor coupe produse de BMW: ampatamentul lung, acoperisul mutat spre spate, silueta supla si linia acoperisului in stil coupe.

Continuarea pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a făcut Marcel Boloș, ministrul de Finanțe, săptămâna asta
Ce a făcut Marcel Boloș, ministrul de Finanțe, săptămâna asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezintă viitorul și de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu experții și a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#BMW Gran Coupe, #viitor BMW Seria 6 , #modele