BMW X3 primeste pachetul M sport - oficial

Joi, 16 Decembrie 2010, ora 17:59
1263 citiri
BMW X3 primeste pachetul M sport - oficial

La numai cateva luni de la debutul oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris, BMW X3 primeste si pachetul M Sport, care aduce elemente aerodinamice noi si suspensii mai rigide.

Dupa ce a lansat noul X3 pe majoritatea pietelor mondiale, BMW anunta si introducerea pachetului M Sport pe fratele mijlociu al gamei sale de teren. Asemeni oricarui model din gama bavarezilor, kitul aduce in plus elemente aerodinamice, o suspensie imbunatatita si mai multe accesorii pentru interior.

Pachetul M Aerodynamics propune un spoiler frontal revizuit, cu prize de aer mai generoase, bosaje mai largi si mai pronuntate, evacuari cromate, un deflector fals, precum si un set de jante traditionale, disponibile in dimensiuni de 18, 19 si 20 de inch.

Inginerii bavarezi nu au scapat din vedere nici suspensia, care a devenit mai sensibila si mai prompta atunci cand este asociata sistemului Performance Control si tehnologiilor Dynamic Damper si Dynamic Drive Control. Noua setare a suspensiilor si deja performantul sistem xDrive de ultima generatie promit o tinuta de drum sportiva.

La interior, pachetul M aduce scaune sportive imbracate in piele si stofa Pearlpoint, un volan multifunctional si Cruise Control, insertii din aluminiu, logo-uri semnate BMW Individual si un schimbator sport, doar pentru versiunea 20d.

Noul pachet M Sport va fi disponibil incepand cu primavara lui 2011 in toate showroom-urile din Europa. Accesoriile vor putea fi comandate pentru ambele verisuni de motorizare xDrive20d si xDrive35i.

Continuarea pe Automarket.ro

Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile în care vremea nefavorabilă, şi mai ales decizia cultivatorilor din Vietnam de a mai aştepta înainte de a-şi...
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o actualizare pentru Windows 11, identificată prin codul KB5036980, care introduce noi funcții, dar și un element mai puțin plăcut: reclame în meniul Start. Această...
#bmw x3, #BMW X3M, #BMW pachete sport M, #modele noi BMW , #modele