Viitorul BMW Seria 3 Gran Turismo a fost dezvaluit

Sambata, 31 Iulie 2010, ora 11:41
1722 citiri
Viitorul BMW Seria 3 Gran Turismo a fost dezvaluit
Apasati pe imagine pentru a o vedea la o dimensiune mai mare

Fanii BMW vor face cunostinta, anul viitor, cu fratele mai mic al actualului Seria 5 GT. Este vorba despre derivatul Gran Turismo al actualului Seria 3, asteptat sa debuteze la Salonul de la Frankfurt.

Potrivit primelor informatii, versiunea de serie a celui mai familist Seria 3 va sosi abia anul viitor, publicul urmand sa ia contact live cu modelul in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, din toamna. Tot atunci, am putea face cunostinta si cu anticipatul X4, fratele mai mic al lui X6.

La numai cateva luni de la introducerea viitorului Seria 3 GT, germanii vor aduce pe piata si noua generatie a rivalului lui A4, botezata cu numele de cod F30.

Despre Seria 3 GT nu se cunosc momentan foarte multe informatii, insa este cert faptul ca modelul va imprumuta o serie de elemente tehnice de la fratele mai mare Seria 7, printre care si o serie de gadget-uri de ultima generatie. Sub capota se vor regasi motorizarile actuale diesel si benzina, completate de noi propulsoare cu patru si sase cilindri.

Showroom-urile vor primi noul membru al familiei Gran Turismo la inceputul lui 2012, pretul sau urmand sa fie mai mare cu aproximativ 6000 de euro mai mare decat cel al variantei sedan.

Continuarea pe Automarket.ro

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#BMW modele noi, #Seria 3 Gran Turismo , #modele