BMW Seria 1 M Coupe - Vezi primul video oficial

Joi, 09 Decembrie 2010, ora 20:28
1287 citiri
BMW Seria 1 M Coupe - Vezi primul video oficial
Foto: Youtube

BMW a facut o surpriza fanilor si a pus pe YouTube primul filmulet cu mult asteptatul Seria 1 M Coupe, realizat de departamentul BMW Motorsport.

Cel mai "rau" si mai mic BMW arata foarte agresiv, gratie spoilerelor proeminente, evazarilor aripilor si jantelor supradimensionate. In plus, oglinzile care lasa fluxul de aer sa treaca prin ele (element imprumutat de la M3) confirma ca este vorba de un model special.

Nu este confirmat oficial inca, dar cel mai probabil Seria 1 M Coupe va dispune de un motor biturbo cu sase cilindri in linie de 3.0 litri si circa 340 cai-putere (coincidenta sau nu, tot atat are si Audi RS3 Sportback). Cel mai mic si mai "rau" BMW va fi echipat doar cu transmisie manuala cu sase trepte, inca un indiciu ca avem de-a face cu o masina sport fara compromisuri.

Sasiul, sistemul de franare si diferentialul spate vor fi similare lui M3, iar masa proprie se va situa in jurul valorii de 1,5 tone. Toate astea vor permite o acceleratie de la 0 la 100 km/h in mai putin de 5 secunde. Cat de putin vom afla in curand, cand BMW va furniza caracteristicile tehnice ale masinii.

Practic, prin Seria 1 M, BMW revine la esenta marcii, construind o masina compacta, foarte puternica si cu o manevrabilitate de top. Se poate spune despre acest model ca este adevaratul succesor al lui M3 E30, o masina renumita pentru echilibrul perfect oferit (vezi si succesul in competitii al acesteia).

Lansarea oficiala a masinii va avea loc la Salonul Auto de la Detroit de luna viitoare.

Gasiti mai multe informatii auto pe Auto-Blog.ro.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#BMW Seria 1 M Coupe, #video BMW Coupe nou , #stiri BMW