BMW Z4 a fost spionat

Marti, 21 Octombrie 2008, ora 16:49
1445 citiri
BMW Z4 a fost spionat

BMW Z4 a fost surprins la o sedinta de teste la Nurburgring.

Noua generatie a celebrului model bavarez nu reprezinta o surpriza, fanii BMW astepand de ceva timp infatisarea noului Z4. Din imagini, se observa ca BMW a decis sa renunte la acoperisul soft-top si a adoptat varianta hardtop.

In ciuda faptului ca noul Z4 a fost surpins de fotografiile spion intr-o varianta camuflata, este vizibil faptul ca BMW a realizat un design nou pentru mult-asteptatul model.

Daca partea frontala respecta liniile noului Seria 7, partea din spate aduce mai mult. Vorbim de un design nou pentru bara din spate, de noua forma a stopurilor, vizibila chiar si in varianta camuflata, si de dispunerea diferita a celor doua guri de evacuare. In mare, judecand dupa aspectul sau, BMW Z4 se anunta a fi un model mai impozant decat vechea generatie, masivitatea si limbajul clar al liniilor de design fiind noile cuvinte de ordine.

Gratie imaginilor care au surprins in teste noul Z4, putem sa ne facem o idee si despre interiorul noului model. Pentru a fi corecti, trebuie sa spunem ca ne putem face o idee despre modul in care va arata plansa de bord si consola centrala ale lui Z4.

In general, configuratia este aceeasi dar detaliile sunt diferite. Din imagini, ne putem imagina ca noul Z4 va avea un interior ultra accesorizat, cu o dispunere usor diferita a comenzilor pe plansa de bord si pe consola centrala.

In ceea ce priveste motorizarile, BMW Z4 va primi motorul pe benzina de 3.0 litri, bi-turbo, cu sase cilindri in linie, capabil sa dezvolte 326 de cai putere, regasit si pe noul 740i. Versiunea de performanta Z4 M va primi motorul V8 de 4.0 litri si 420 de cai putere imprumutat de la actualul sedan M3.

Noul BMW Z4 va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Detroit, la inceputul anului viitor, si va produs exclusiv in Germania.

Stire preluata de pe site-ul Automarket.ro

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#BMW Z4, #spionat, #fotografii , #stiri BMW