Iata cum va arata BMW in 2015

Sambata, 26 Iulie 2008, ora 09:49
2547 citiri
Iata cum va arata BMW in 2015

In incercarea sa de a cauta o noua filosofie de design pentru modelel viitorului, BMW a organizat un concurs pentru tinerii cu imaginatie, specializati in trasarea liniilor unui automobil. Tema concursului a fost crearea unui model BMW din 2015, care sa se adreseze publicului de peste 30 de ani.

Proiectul a fost condus in totalitate de BMW, juriul care a desemnat castigatorii find alcatuit din nume mari: Thomas Plath, directorul departamentului de tehnologie si management al procesului, Anders Warming, director al departamentului de design exterior si faimosul designer sef Chris Bangle.

Juriul le-a cerut studentilor pasionati de design sa interpreteze limbajul, evolutia si esenta traditiei in viziunea companiei bavareze. Castigatori au fost desemnati studentii din anul trei care activeaza in cadrul Institului European de Design (IED) din Torino.

Romania a fost si ea reprezentata in cadrul concursului de celebrul Mihai Panaitescu, tanarul care a uimit lumea designerilor auto cu conceptul Flux creat pentru Peugeot. Acesta a concurat alaturi de Raphael Laurent pentru dezvoltarea vehiculului botezat futurist botezat "Africa. Decompose Concept".

Comisia BMW a mai apreciat si conceptul "Snug" al echipei formata din David Raffai, Kevin Schlaepfer, Andrea Torchia si Alberto Usai. Desi in concurs s-au inscris 18 echipe, BMW a decis ca doar primele opt concepte sa prinda viata la o scara redusa insa.

Stire preluata de pe site-ul Automarket.ro

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#bmw, #2015, #concurs, #tineri , #stiri BMW