Ziare.com

iPhone AUPEO! pentru BMW: Aplicatia care stie ce muzica vrei la volan

Duminica, 15 Aprilie 2012, ora 11:53

   

iPhone AUPEO! pentru BMW: Aplicatia care stie ce muzica vrei la volan
Aplicatia iPhone AUPEO! Personal Radio, disponibila pentru BMW si Mini, poate fi refugiul tau atunci cand traficul iti face ziua mult mai grea. Muzica este recunoscuta si ca terapie, iar daca iti poti selecta muzica in functie de starea ta de spirit, efectul este garantat.

Cu AUPEO! poti utiliza functia "Mood Tuner", iar melodiile sunt incarcate in functie de starea ta de spirit (calm, melancolic, energetic, vesel) din aproape un milion de melodii. Tot prin aceasta aplicatie poti selecta genul muzical sau un artist, iar algoritmul de la baza aplicatiei iti livreaza melodii in baza acestei selectii.

In plus, ai de ales din peste 150 de posturi predefinite de specialisti AUPEO!, precum "80s Best" sau "Rock Classics".

Aplicatia este integrata complet si poate fi controlata din automobil: informatiile aplicatiei pot fi afisate in ecranul secundar al display-ului iDrive sau pe Head-Up Display in timp ce aplicatia poate fi controlata si din comenzile volanului multifunctional. De asemenea, toate functiile AUPEO! pot fi accesate direct din automobil, asa cum este selectia genului, artistului sau un post customizat, precum si marcarea fiecarei melodii "Ban" sau "Like".

Citeste mai multe despre iPhone AUPEO! pentru BMW: Aplicatia care stie ce muzica vrei la volan pe Business24.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 968 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor