Zi-mi ce masina ai si-ti spun cat sex faci

Sambata, 21 Februarie 2009, ora 14:58
5607 citiri
Zi-mi ce masina ai si-ti spun cat sex faci

Potrivit unui sondaj realizat recent de revista germana Men's Car, posesorii masinilor marca BMW se bucura de cel mai mare numar de relatii sexuale.

Rezultatul testului distruge miturile care asociaza masinile cu sexul.

Daca va imaginati ca posesorii de autoturisme marca Porsche sunt persoane vioaie, va inselati. In Germania nu acestia se bucura de cel mai crescut libidou.

Sondajului a fost efectuat pe 2.250 de conducatori auto cu virste cuprinse intre 20 si 50 de ani. Acestia au fost rugati sa precizeze cate raporturi sexuale intretin saptaminal.

Posesorii autoturismelor marca BMW detin o medie de 2,2 raporturi sexuale pe saptamana. Dupa conducatorii de BMW se situeaza cei de Audi, cu o medie de 2.1 raporturi sexuale saptamanale. Detinatorii de masini Volkswagen si Mercedes au obtinut o medie mai mica, respectiv 1,9 si 1,6.

S-a dovedit ca posesorii de Porsche nu fac dragoste decat de 1,4 ori pe saptamana.

Cei care prefera autoturisme italiene detin un loc important in clasament, fiind urmati de posesorii de autoturisme franceze.

Conducatorii de autoturisme americane nu se bucura de o viata sexuala prea activa.

Posesorii marcilor coreene sunt putin mai sus in clasament, ocupind un loc superior fata de cei care au Porsche, avand o medie de 1,5 contacte sexuale saptamanale.

Rezultate sondajului sunt relative, deoarece persoanele care au raspuns la intrebari s-au oferit voluntar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cancelarul german afirmă că războiul din Ucraina ar putea continua mai mulți ani
Cancelarul german afirmă că războiul din Ucraina ar putea continua mai mulți ani
Olaf Scholz, cancelarul Germaniei crede că războiul din Ucraina ar putea continua timp de mai mulţi ani, poate chiar cinci ani, a declarat el în cadrul unui eveniment din oraşul german...
Habeck la Kiev: "Ucraina are nevoie de tot sprijinul"
Habeck la Kiev: "Ucraina are nevoie de tot sprijinul"
Vicecancelarul german Robert Habeck a făcut o vizită la Kiev, însoțit de o delegație economică din Republica Federală. Pe lângă sprijinul acordat de statul german Ucrainei, s-a vorbit și...
#sex, #masini, #sondaj, #Germania , #stiri BMW