Avertisment de la BNR: E pericol in 2012. Sa nu scapam haturile!

Vineri, 05 August 2011, ora 14:21
2070 citiri
Avertisment de la BNR: E pericol in 2012. Sa nu scapam haturile!
Foto: Arhiva

Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, atrage atentia clasei politice "sa nu scape haturile" in anul electoral 2012.

Vasilescu spune la RFI ca 2012 "e un pericol" din acest punct de vedere. El spera ca politicienii nu vor face "promisiuni desarte" si nici nu vor veni cu "pomeni electorale".

Intrebat ce crede ca se va intampla in Romania, in anul electoral 2012, Adrian Vasilescu a raspuns: "E un pericol! Intotdeauna in anii electorali, noi am scapat haturile si nu numai noi, cam toate tarile scapa haturile in anii electorali".

Totusi, consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei (BNR) considera ca "e un alt context economic".

Adrian Vasilescu e de parere ca "sirul de drame pe care le-a adus criza, sirul de suferinte in casele oamenilor i-a invatat minte pe politicieni si vor fi cu ochii in patru nici sa nu faca promisiuni desarte, nici sa nu vina cu pomeni electorale".

Campania electorala din 2012 va avea "un specific aparte", in opinia lui Adrian Vasilescu. "Eu as spune ca si tara s-a mai trezit si vor fi cu ochii pe politicieni si vor astepta nu promisiuni, ci analize si demonstratii practice, privind modul in care poate fi scoasa Romania din incurcatura in care a intrat", apreciaza consilierul guvernatorului BNR.

Citeste mai multe despre Adrian Vasilescu: E pericol in 2012. Sa nu scapam haturile! pe RFI.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#vasilescu consilier bnr, #adrian vasilescu pericol 2012 , #stiri BNR