Ziare.com

Rezervele valutare ale BNR au urcat in ianuarie la 31,46 miliarde euro

Vineri, 01 Februarie 2013, ora 16:03

   

Rezervele valutare ale BNR au urcat in ianuarie la 31,46 miliarde euro
Rezervele valutare ale BNR au crescut, in ianuarie, la aproape 31,46 miliarde euro, de la 31,2 miliarde euro in luna precedenta.

In ianuarie au avut loc intrari de 1,98 miliarde euro, reprezentand modificarea rezervelor minime in valuta constituite de institutiile de credit, alimentarea conturilor Ministerului Finantelor Publice, alimentarea contului Comisiei Europene, venituri din administrarea rezervelor internationale, se arata intr-un comunicat al BNR.

Iesirile s-au ridicat la 1,73 miliarde euro, constand in modificarea rezervelor minime in valuta constituite de institutiile de credit, plati de rate si dobanzi in contul datoriei publice denominate in valuta.

Rezerva de aur s-a mentinut la 103,7 tone. In conditiile evolutiilor preturilor internationale, valoarea acesteia s-a situat la 4,11 miliarde euro.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Rezervele internationale ale Romaniei (valute plus aur) la 31 ianuarie au fost de 35,57 miliarde euro, fata de 35,41 miliarde euro la 31 decembrie 2012.

Platile scadente in luna februarie in contul datoriei publice si public garantata denominate in valuta insumeaza 862,65 milioane euro.

In 2011, rezervele valutare ale BNR s-au situat la 33,2 miliarde euro.

Citeste mai multe despre rezerve valutare BNR BNR
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1160 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Toarasi, rezervele ca rezervele, da datorile, dece nune spune une ie

Ca degeaba ai o rezerva, daca faci 4 pene !
Sa stiti !

Traiasca poporu chinez frate cu poporu roman !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor