Probleme in lant pentru Dreamliner - inca un avion retinut la sol

Autor: Ana Ilie
Vineri, 28 Iunie 2013, ora 15:33
1834 citiri
Probleme in lant pentru Dreamliner - inca un avion retinut la sol

Un aparat de zbor apartinand Nippon Airways, de tipul 787 Dreamliner, a fost retinut la sol, joi, in Tokyo, dupa ce a fost detectata o problema mecanica. Este al patrulea astfel de incident pentru Dreamliner in ultimele zece zile.

Avionul a fost retinut la sol dupa ce un indicator din carlinga a aratat ca este o problema cu furnizarea de electricitate la sistemul de aer conditionat, scrie CNN.

Peste 100 de pasageri care trebuiau sa ajunga la Frankfurt au plecat opt ore mai tarziu, cu un alt avion.

La inceputul acestei saptamani, un avion United Airlines 787 Dreamliner a fost fortat sa se intoarca din cursa spre Denver din cauza unei probleme tehnice.

Boeing, din nou probleme: Trei incidente cu avioane Dreamliner intr-o saptamana

Zborul United Airlines se indrepta spre Denver cand a trebuit sa se intoarca la Houston, de unde decolase, din cauza unei probleme la indicatorul de frana.

Avionul a aterizat fara probleme si nu au existat pasageri in pericol, a anuntat compania Boeing, care produce Dreamliner.

Incidentele din ultimele zile vin la sase luni dupa ce Administratia Federala de Aviatie si alti oficiali au lasat la sol aparatele Dreamliner in intreaga lume, din cauza problemelor cu bateriile.

"Avionul 787 este un avion grozav si stim ca va continua sa primeasca atentie sporita cand probleme legate de sistemele sale au loc in timp ce este in functiune", a reactionat Boeing printr-o purtatoare de cuvant.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#avion Boeing probleme, #Dreamliner Boeing retinut Tokyo , #aeronave