Directorul general al Otelul Galati, candidatul PNL la primaria municipiului

Luni, 24 Martie 2008, ora 18:43
1975 citiri
Directorul general al Otelul Galati, candidatul PNL la primaria municipiului

Directorul general al FC Otelul, Marius Stan, va fi candidatul liberalilor la primaria municipiului Galati, a anuntat luni coordonatorul politic al campaniei PNL pentru alegeri locale, Bogdan Olteanu, dupa sedinta Delegatiei Permanente, potrivit NewsIn.

"Marius Stan a decis sa-si asume o candidatura alaturi de si din partea PNL. E e membru PNL, a inceput deja sa se prezinte si sa fie destul de convingator la nivelul Galatiului. Este un manager de succes, este apreciat in Galati atat in ce priveste performanta sa la clubul de fotbal, cat si relatia sa cu cel mai important angajator din Galati, compania Sidex", a precizat Olteanu.

Liderul PNL a anuntat, totodata, municipiile resedinta de judet in care s-au desemnat deja candidatii pentru primarii, dar si candidatii la presedintia Consiliilor Judetene, cu mentiunea ca nu au existat "razboaie" pe acest subiect asa cum a existat la alte partide.

Astfel, la Arad va candida Tiberiu Decani, viceprimarul muncipiului, la Pitesti Anca Barbu, iar la Bacau Romeo Stavarache.

Pentru primaria Oradea a fost desemnat Ilie Bolojan, la Braila primarul Constantin Sever Cibu in timp ce la Buzau Cristian Romanescu.

La Resita va candida din partea PNL primarul Liviu Spataru, la Calarasi primarul municipiului, Nicolae Dragu, la Constanta Victor Manea.

Pentru alte municipii s-au anuntat la Galati Marius Stan, la Giurgiu primarul Lucian Iliescu, la Targu Jiu Dorin Tascau, la Deva Mircea Muntean, la Slobozia viceprimarul Victoria Didita, la Iasi Cristian Adomnitei, la Baia Mare Cristian Anghel, la Drobeta Turnu Severin Constantin Saceanu, la Targu Mures Marius Ichim, la Piatra Neamt Mihai Lacatusu, la Slatina Marian Taifas, la Ploiesti deputatul Gratiela Gavrilescu, la Satu Mare Adrian stef, la Zalau Radu Capalnasiu, la Suceava Angela Zarojanu, la Alexandria Constantin Cula, la Tulcea Dumitru Lascu, la Ramnicu Valcea Bogdan Pistol, la Focsani Romeo Postelnicu.

Olteanu a mentionat ca saptamana viitoare, luni, vor fi stabiliti si ceilalti candidati, printre municipiile resedinta de judet ramase neanuntate aflandu-se Cluj si Brasov.

In ceea ce priveste candidatii pentru presedintia Consiliilor Judetene, Olteanu a mentionat ca procedurile sunt la inceput, astfel ca au fost desemnati aproximativ jumatate dintre candidati, iar restul listei se va finaliza saptamana urmatoare.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Curtea Constituțională a Republicii Moldova a stabilit că foștii membri ai partidului
oligarhului rus Ilan Șor au voie să participe la alegeri
Curtea Constituțională a Republicii Moldova a stabilit că foștii membri ai partidului oligarhului rus Ilan Șor au voie să participe la alegeri
Curtea Constituţională din Republica Moldova a anulat marţi legislaţia care urmărea să interzică accesul la alegeri al foştilor membri ŞOR, partidul oligarhului fugar prorus Ilan Şor,...
#Bogdan Olteanu, #primar, #alegeri, #municipii , #PNL