Ludovic Orban: Nu sunt ostil candidaturii lui Bogdan Olteanu

Luni, 28 Iulie 2008, ora 16:00
1378 citiri
Ludovic Orban: Nu sunt ostil candidaturii lui Bogdan Olteanu

Vicepresedintele liberal Ludovic Orban a declarat luni, la sedinta conducerii interimare a PNL Bucuresti, ca nu este ostil candidaturii lui Bogdan Olteanu la sectorul 1, dar acesta nu a respectat anumite proceduri si, daca isi va depune dosarul, i se va gasi un colegiu in care sa faca performanta.

"Se va gasi o solutie. Nu sunt ostil candidaturii lui Bogdan Olteanu. Problema e ca exista o procedura. Ar fi trebuit sa isi depuna oficial candidatura. In masura in care si-o va depune, vom discuta cel mai bun colegiu in care poate sa faca cea mai buna performanta", a declarat Orban.

Vicepresedintele PNL a sosit cu intarziere la sedinta conducerii interimare a PNL Bucuresti din cauza agendei de la minister. Orban a reafirmat ca si-a depus dosarul la sectorul 1, candidatura sa fiind aprobata de Delegatia Permanenta a filialei.

Sedinta va fi urmata de Biroul Politic Central al partidului ce se va reuni la ora 18.00.

Lista candidatilor ce va fi suspusa aprobarii Delegatiei Permanente de marti va tine cont de propunerile venite din partea organizatiilor judetene, mai putin cele care au avut rezultate slabe la alegerile locale si care nu vor putea sa isi impuna proprii candidati.

Presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu, vicepresedintii Ludovic Orban si Crin Antonescu, ca si presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, vor sa candideze intr-unul din colegiile uninominale din sectorul 1.

Olteanu a precizat ca va candida intr-unul din colegiile uninominale din sectorul 1, chiar daca organizatia locala a PNL nu l-a trecut pe lista pentru ca nu si-a depus dosarul si pentru ca, asa cum motiva presedintele filialei Vlad Moisescu, nu a mai trecut pe la organizatie de patru ani.

"Nu va inchipuiti ca umbla cainii cu covrigi in coada", a comentat Olteanu referitor la faptul ca "greii" partidului, in frunte cu Ludovic Orban, Calin Popescu Tariceanu si Crin Antonescu, se inghesuie sa candideze in sectorul 1, acolo unde liberalul Andrei Chiliman a reusit sa castige un nou mandat de primar, singurul obtinut de PNL in Bucuresti.

Ministrii Cristian Adomnitei, Adrian Iorgulescu, Varujan Vosganian, deputatul Relu Fenechiu si fostul ministru al Justitiei Tudor Chiuariu au anuntat ca merg la Iasi, ministrul Eugen Nicolaescu la Mures, iar fostul ministru al afacerilor externe Adrian Cioroianu la Timis.

Ministrul Cristian David ar urma sa candideze tot la Bucuresti.

Norica Nicolai va candida intr-unul din colegiile uninominale din Ardeal, cel mai probabil la Arad, in vreme ce presedintele de onoare al PNL Radu Campeanu spunea ca intentioneaza sa reununte la un nou mandat de senator.

Fostul purtator de cuvant al lui Traian Basescu, Adriana Saftoiu, a fost invitata, alaturi de ministrul apararii Teodor Melescanu, sa candideze din partea PNL Prahova, insa nu a dat un raspuns clar.

Ludovic Orban, despre rocada candidaţilor PSD şi PNL: „Se schimbă ca şosetele, dar, dacă nu se spală, tot pute”
Ludovic Orban, despre rocada candidaţilor PSD şi PNL: „Se schimbă ca şosetele, dar, dacă nu se spală, tot pute”
Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat luni seară, 22 aprilie, la Ploieşti, referindu-se la rocada candidaţilor PSD şi PNL, că aceştia se schimbă precum...
Circulația feroviară, dată peste cap după ce o locomotivă s-a stricat. De la Pitești până în București un tren a făcut peste 5 ore
Circulația feroviară, dată peste cap după ce o locomotivă s-a stricat. De la Pitești până în București un tren a făcut peste 5 ore
Bine ați venit în România! Avem o mică întârziere! Așa se salutau călătorii care mergeau cu trenul de la Pitești spre București după ce au aflat că au de așteptat câteva ore pentru a...
#candidati, #colegii uninominale, #Ludovic Orban, #Bogdan Olteanu, #Bucuresti, #sectorul 1 , #PNL