PNL si UDMR vor depune in toamna o motiune de cenzura impotriva Guvernului

Duminica, 23 August 2009, ora 16:20
1350 citiri
PNL si UDMR vor depune in toamna o motiune de cenzura impotriva Guvernului

PNL si UDMR vor depune in toamna o motiune de cenzura pe tema angajarii raspunderii Guvernului, a precizat deputatul Bogdan Olteanu.

"Motiunea de cenzura din toamna va fi pe tema angajarii raspunderii Guvernului. Este si salarizarea unica, sistemul unic de pensii, restructurarea agentiilor si inca nu stiu cate chestii. Mi-e greu sa spun acum pe ce teme de continut depunem motiunea de cenzura, pentru ca cele mai multe inca nu se cunosc.

Salarizarea unica o cunoastem, acolo avem de ce sa depunem motiune de cenzura, ca, practic, in loc sa duca la o armonizare a salariilor, duce la reducere a salariilor in sectorul bugetar, celelalte sper sa le vedem, ca nici pe educatie nu stim inca ce va fi", a declarat Bogdan Olteanu, duminica, in judetul Covasna.

Intrebat despre masurile anticriza propuse de Guvern, Olteanu a spus ca masurile ar fi trebuit luate inca din luna ianuarie sau macar sa fi fost lasate cele din octombrie - noiembrie, iar faptul ca nu a fost asa s-a simtit printr-o scadere cu aproape 10% a economiei.

In opinia acestuia, principalul element pe timp de criza este pastrarea companiilor si a locurilor de munca.

"E esential ca masuri anticriza sa ii ajuti sa ramana (pe intreprinzatori, n.r.), sa dai impozite mai mici, sa mai dai un ajutor de stat, ca sa ramana (...) Singurii care au iesit pana acum din criza confirmat sunt americanii si englezii, s-ar putea si nemtii, dar nu e cert, asta au facut, au dat bani intreprinzatorilor sa-si tina companiile pe picioare, asta e ceea ce conteaza. Daca se va intampla asta pana la urma va fi bine, restul sunt povesti", a spus Bogdan Olteanu.

Deputatul liberal a fost prezent, duminica, in statiunea Covasna cu ocazie unei tabere a Tineretului National Liberal (TNL) din judetul Covasna, la care au participat in jur de 70 de tineri din judet. Cu aceasta ocazie a fost aleasa si noua structura de conducere a TNL Covasna.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#motiune de cenzura, #asumarea raspunderii guvernamentale, #Bogdan Olteanu motiune, #motuiune PNL UDMR , #PNL
Comentarii
L
LOTZIUNEA DE CENSIURĂ
rank 1
Si care va fi algoritmul, cat din motiune va fi ungurească si cat patriciano-KGB-istă?