Olteanu: Cele doua motiuni simple vor fi tratate separat

Luni, 08 Septembrie 2008, ora 17:22
1439 citiri
Olteanu: Cele doua motiuni simple vor fi tratate separat

Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a anuntat, luni, ca cele doua motiuni simple, cea privind termoficarea si cea a educatiei, privind marirea salariilor profesorilor cu 50% si eventuala demitere a ministrului Cristian Adomnitei, vor fi tratate separat.

Mai mult, pentru cea de-a doua motiune simpla vor trebui stranse cele 116 semnaturi necesare.

"Domnul Boc vorbeste numai absurditati, face ca in povestea cu Petrica si Lupu. Nici nu stim daca va exista o motiune simpla pentru problema educatiei", a comentat Olteanu despre cererea lui Emil Boc privind motiune simpla pe tema educatiei prin care cere demisia ministrului Cristian Adomnitei.

In acelasi timp, vicepresedintele PSD, Victor Ponta, a negat orice alianta intre partdiul sau si PD-L.

"Nu stiu cu ce partid vrea sa faca domnul Boc alianta, dar cu PSD sigur nu. Ne dorim sa oprim guvernarea actuala sa dea tunuri pe care apoi sa le acoperim noi, insa nu se pune problema unei politici comune cu PD-L. Vrem sa facem o motiune de cenzura numai noi si sa o voteze cine vrea", a declarat Ponta, pentru Realitatea Tv.

Emil Boc a declarat luni PD-L va depune, marti, la Camera Deputatilor, o motiune simpla pe tema educatiei prin care cere demisia ministrului Cristian Adomnitei, insa ca motiunea sa fie transformata in una de cenzura si sa aiba sanse sa fie aprobata este nevoie si de ajutorul unor alte partide, printre care si PSD.

"Prin motiune simpla cerem prim-ministrului sa propuna presedintelui demiterea din functie a lui Cristian Adomnitei. Daca va mai exista o motiune pe aceasta tema si daca exista vointa politica sa le comasam nu avem retineri in a o transforma in motiune de cenzura.

Concret, daca si un alt partid/partide politice va/vor initia motiuni simple pe edcuatie, am putea sa transformam motiunile simple intr-o motiune de cenzura, care insa nu poate trece fara voturile PSD", a explicat liderul PD-L Emil Boc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Bogdan Olteanu, #motiune simpla cenzura, #tratare, #separarat , #stiri Bogdan Olteanu
Comentarii
E
electorul
rank 1
PSD isi face doar campanie electorala cu Motiunea deoarece sprijina in continuare Guvernul