Asasinatul lui Nemtov: Doi suspecti au fost arestati

Sambata, 07 Martie 2015, ora 11:37
19060 citiri
Asasinatul lui Nemtov: Doi suspecti au fost arestati
Foto: Sputnik

Doi suspecti in cazul asasinatului politicianului rus Boris Nemtov au fost arestati sambata.

Cei doi barbati au fost arestati, fiind suspecti de crima, a anuntat Alexander Bortnikov, directorul serviciului de securitate rus, FSB, informeaza Sputnik News.

Potrivit lui Bortnikov, citat de postul de televiziune Rossiya-24, numele suspectilor sunt Zaur Dadaev si Anzor Gubasev.

Bortnikov a declarat ca ambii suspecti provin din regiunea de sud a Rusiei, Caucazul de Nord, o zona tensionata cu probleme cauzate de insurgenti si rata mare a criminalitatii, potrivit Russia Today.

Oficialul de securitate nu a precizat daca vreunul dintre cei doi suspecti arestati este considerat a fi cel care l-a impuscat efectiv pe Nemtov.

Seful FSB a adaugat doar ca ancheta este in curs de desfasurare, iar presedintele rus Vladimir Putin a fost informat cu privire la retinerea suspectilor.

Boris Nemtov investiga moartea unor militari rusi in Ucraina - A aparut dovada scrisa

Cine e barbatul in bratele caruia a murit Boris Nemtov

Boris Nemtov, fost vicepremier rus si unul dintre cei mai aprigi si virulenti contestatari ai lui Vladimir Putin, a fost impuscat mortal pe 27 februarie, in centrul Moscovei, in apropiere de Kremlin.

Politicianul liberal a fost impuscat de patru ori in spate de un barbat care a reusit sa fuga intr-o masina alba.

Asasinarea lui Nemtov: Presa rusa o desfiinteaza pe frumoasa ucraineanca

Nemtov a fost atacat in timp ce se plimba alaturi de o tanara ucraineanca in centrul Moscovei, pe podul Bolsoi Moskvoretki, in apropiere de Kremlin.

Considerata un martor-cheie in acest dosar, tanara Anna Duritkaia s-a intors in Ucraina dupa ce a fost interogata trei zile de anchetatorii rusi.

Avocatul tinerei a spus pentru Ria Novosti sambata ca Annei nu i s-a cerut sa se intoarca la Moscova pentru un nou interogatoriu in urma retinerii celor doi suspecti.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#asasinat Nemtov arestat suspecti, #suspecti arestati crima Nemtov, #criminali Nemtov arestati , #asasinat
Comentarii