Firmele Victor Construct si Veritas, date in judecata de patronul de la Uvertura Mall pentru intarzierea lucrarilor. Vezi ce daune cere!

Luni, 12 August 2013, ora 08:02
330 citiri
Societatile comerciale Victor Construct si Veritas, patronate de oamenii de afaceri Victor Mihalachi si Gheorghe Odae, au fost date in judecata de patronul de la Uvertura Mall.

Cele doua firme de constructii botosanene au fost actionate in instanta pe motiv ca ar fi intarziat finalizarea lucrarilor la mall, ceea ce ar determinat deschiderea cu intarziere a complexului comerciale.

Actiunile au fost depuse la Tribunalul Botosani de firmele Moldova Universal SRL Iasi si Uvertura City Mall ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.