Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.378 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

In Botosani sunt in curs de tranzactionare 500 de hectare de teren

Luni, 01 Septembrie 2014, ora 00:28

In Botosani sunt in curs de tranzactionare 500 de hectare de teren Piata terenurilor agricole din judetul Botosani a ajuns la un nivel de 500 de hectare in curs de tranzactionare.

La Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Botosani sunt 400 de dosare pentru autorizarea vanzarii de terenuri agricole, in total fiind vorba de 500 hectare.

"Este vorba atat de tranzactionarea intre firme, cat si intre persoane fizice.

Business / stiri Business 5 vizite [ Banul Botosanean ]

Magazin satesc, distrus de un scurtcircuit electric

Luni, 25 August 2014, ora 12:01

Magazin satesc, distrus de un scurtcircuit electric Un scurtcircuit electric generat, cel mai probabil, ca urmare a utilizarii unui cablu electric defect sau neizolat corespunzator, a aprins, in noaptea de duminica spre luni, un magazin satesc de pe raza satului Rediu, comuna Radauti Prut.

"Alarma s-a dat la ora 23.21. Spre locul indicat, s-a deplasat un echipaj din cadrul Garzii de Interventie Saveni. La sosirea fortelor de interventie,

Actualitate / autoritati 30 vizite [ Banul Botosanean ]

Ati vrut drum, acum aveti drum! Cand aduceti investitorii?

Vineri, 22 August 2014, ora 00:43

Ati vrut drum, acum aveti drum! Cand aduceti investitorii? Toti politicienii care ar fi putut sa faca si ceva bun pentru economia judetului Botosani au spus ca investitorii straini si romani nu vin in judet si municipiu pentru ca nu avem niciun drum national de legatura spre Iasi sau Suceava.

Toti acei politicieni nu stiau ori s-au facut ca nu stiu ca in Balti, Republica Moldova, mai la Est de Botosani, exista o zona libera in care produce inclusiv BMW. Nici Balti nu are autostrada spre Iasi sau Suceava, basca e si mai la Est decat Botosani, dar cu

Business / stiri Business 57 vizite [ Banul Botosanean ]

Pentru un trafic usor, vezi pe ce strazi se lucreaza in Botosani!

Joi, 21 August 2014, ora 12:01

Pentru un trafic usor, vezi pe ce strazi se lucreaza in Botosani! Primaria municipiului Botosani anunta ca in intervalul 18.08.2014 - 22.08.2014 continua lucrarile de reparatii si intretinere a strazilor din oras.
In aceasta perioada se efectueaza interventii pentru reparatii si intretinere pe urmatoarele strazi din municipiul Botosani: * Strada Octav BANCILA.
* Plombari strazi: strada Colonel Tomoroveanu, strada I.C. Bratianu, strada 1 Decembrie.
* Impietruiri strazi: strada Izvoarelor, strada Nicolae Leon, strada Crinilor, strada 1 Mai, strada Cronicar

Actualitate / stiri Actualitate 22 vizite [ Banul Botosanean ]

Incredibil! Industria din Botosani, cat a mai ramas, NU e in recesiune. Vezi datele!

Joi, 21 August 2014, ora 11:36

Incredibil! Industria din Botosani, cat a mai ramas, NU e in recesiune. Vezi datele! Ultimele date de la nivel central, prin care se arata ca Romania este in recesiune tehnica, scot in evidenta faptul ca, in mod surprinzator, industria judetului Botosani, atat cat este ea, nu se afla in recesiune. Nici macar scadere de doua luni consecutive nu este la Botosani, iar pe intreg primul semestru se inregistreaza un avans consistent.
Datele de la luna la luna, potrivit Directiei Judetene de Statistica, arata o productie industriala si o cifra de afaceri in industrie in scadere, insa

Business / stiri Business 26 vizite [ Banul Botosanean ]

FC Botosani si Sofia Vicoveanca, printre surprizele Cultural September Fest

Joi, 21 August 2014, ora 10:50

FC Botosani si Sofia Vicoveanca, printre surprizele Cultural September Fest Botosanenii vor avea parte de multe surprize la Cultural September Fest, care va avea loc in perioada 11-14 septembrie in Centrul Istoric.
"Vom incerca sa punem in valoare tot potentialul artistic si sportiv pe care municipiul Botosani il are. Joi, cand vom avea seara de muzica populara, traditii si obiceiuri, va veni Sofia Vicoveanca, care ne-a confirmat miercuri prezenta. Duminica botosanenii vor putea

Life Show / stiri Life Show 22 vizite [ Banul Botosanean ]

Lucrarile au inceput in 1996 iar in 2014 are loc licitatia pentru finalizare

Miercuri, 20 August 2014, ora 07:52

Lucrarile au inceput in 1996 iar in 2014 are loc licitatia pentru finalizare Una dintre cladirile reper ale municipiului Botosani va avea incheiate lucrarile de extindere la 19 ani de la incepere lor.
Primaria Botosani organizeaza, la sfarsitul acestei luni, licitatia pentru finalizarea extinderii cladirii Colegiului National A.T. Laurian.
Licitatia va avea loc pe 30 august, iar pretul estimat de

Business / stiri Business 24 vizite [ Banul Botosanean ]

Electrocontact a avut venituri mai mici, dar un profit dublu in S1

Marti, 19 August 2014, ora 07:06

Electrocontact a avut venituri mai mici, dar un profit dublu in S1 Primul semestru din 2014 a adus venituri mai mici la Grupul Industrial Electroconact, dar si dublarea profitului.

Astfel, la finele S1 2014 Grupul Industrial Electrocontact avea venituri din vanzarea de bunuri si marfuri in valoare de 2,41 milioane lei, fata de 2,95 milioane lei cat totalizau la sfarsitul S1 din 2013, potrivit contului de profit si pierdere al companiei. Chiar daca veniturile au fost mai mici,

Business / stiri Business 28 vizite [ Banul Botosanean ]

Consiliul Judetean are un grad de indatorare de 24,94%

Marti, 19 August 2014, ora 06:59

Consiliul Judetean are un grad de indatorare de 24,94% Cu doua credite, unul luat in 2006 si unul in 2013, Consiliul Judetean Botosani a atins un grad de indatorare publica de 24,94%, ceea ce nu ii mai permite sa contracteze alte credite importante pentru investitii.

Asta pentru ca la nivel national statul a impus un plafon de 30% grad de indatorare si toate imprumuturile contractate de autoritatile publice sunt facute cu acceptul Ministerului Finantelor.
La finele trimestrului II 2014, din creditul de 60 milioane lei luat in 2006, CJ a platit

Business / stiri Business 14 vizite [ Banul Botosanean ]

DEFINITIV: Transporturi Auto va asfalta drumul Dracsani-Copalau

Joi, 07 August 2014, ora 00:51

DEFINITIV: Transporturi Auto va asfalta drumul Dracsani-Copalau "Nana" lui Esurcanu a fost invinsa! Consiliul Judetean Botosani a primit raspuns de la Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor cu privire la contestatia depusa de firma in care este implicata si nasa de cununie a lui Florin Esurcanu, presedintele Consiliului Judetean.
"Am primit raspunsul de la CNSC care respinge contestatia ca fiind nefondata si dispune continuarea procedurii licitatiei. Astfel, pregatim anunturile de anuntare a faptului ca se semneaza contractul cu firma

Business / stiri Business 34 vizite [ Banul Botosanean ]

Lovitura de 300.000 franci elvetieni data de Rotundu la Dingeni: centru medical regional

Miercuri, 06 August 2014, ora 00:29

Lovitura de 300.000 franci elvetieni data de Rotundu la Dingeni: centru medical regional Comuna Dingeni devine centru regional cu o investitie de 300.000 de franci elvetieni.

Cu fonduri elvetiene nerambursabile, comuna Dingeni va atrage o finantare de care se vor bucura si comunele Mihalaseni, Hanesti si Ungureni.

Proiectul comunei Dingeni a fost ales, alaturi de cel de la Sulita, in detrimentul altor cateva proiecte locale depuse de primarii din judet.
"Am fost anuntati ca proiectul nostru a primit finantare si urmeaza sa mergem in a doua parte a lunii august pentru a

Business / stiri Business 59 vizite [ Banul Botosanean ]

Dorohoian pradat in plina zi de un tanar de 18 ani

Luni, 04 August 2014, ora 15:48

Dorohoian pradat in plina zi de un tanar de 18 ani In data de 31 iulie a.c., in jurul orei 15.30, un echipaj de jandarmi, care actiona pe raza municipiului Dorohoi, a fost sesizat de un trecator despre faptul ca un tanar i-a sustras o suma de bani unui barbat aflat in apropierea bisericii ,,Sfanta Vineri", de pe Bulevardul Victoriei.
Jandarmii au luat legatura cu persoana pagubita si, in baza semnalmentelor furnizate de aceasta, au identificat un tanar in varsta de aproximativ 18 ani, care , dupa ce a sustras suma de 46 de lei din buzunarul de

Actualitate / stiri Actualitate 19 vizite [ Banul Botosanean ]

Din cauza prostiei alesilor: din ianuarie riscam sa fim inundati de gunoaie

Luni, 04 August 2014, ora 15:40

Din cauza prostiei alesilor: din ianuarie riscam sa fim inundati de gunoaie Cu investitii de peste 40 milioane euro in sistemul de depozitare si transport deseuri, judetul Botosani risca sa fie inundat de gunoaie din ianuarie din cauza birocratiei si a prostiei alesilor locali. Consiliul Judetean nu reuseste sa duca la bun sfarsit un proiect mostenit de la fosta conducere care l-a semnat in 2011, iar autorizatia pentru groapa de gunoi de la Botosani expira in conditiile in care tot judetul aduce gunoiul la marginea municipiului.
Problema depozitarii deseurilor in

Business / stiri Business 30 vizite [ Banul Botosanean ]

Vin banii pentru UPU de la Pediatrie

Luni, 04 August 2014, ora 15:15

Vin banii pentru UPU de la Pediatrie Bani pentru a scapa de o problema de la fostul Spital de Copii. Ministerul Sanatatii va aloca bani pentru finantarea Unitatii de Primire a Urgentelor de la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati. Cel putin asta sustine medicul botosanean Gabriel Oprisanu, consilierul personal al ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu.
"Stiu de la domnul ministru ca vor fi dati bani pentru UPU de la Pediatrie. La rectificarea bugetara se va prinde o suma pentru finantarea cheltuielilor

Business / stiri Business 31 vizite [ Banul Botosanean ]

Se deschide o noua fabrica de mobila din lemn masiv cu o investitie de 235.000 euro

Luni, 04 August 2014, ora 00:15

Se deschide o noua fabrica de mobila din lemn masiv cu o investitie de 235.000 euro Judetul Botosani va avea o noua fabrica de mobila din lemn masiv. Cu o investitie totala de 235.000 euro, noua fabrica va fi deschisa in perioada urmatoare in comuna Ripiceni, pe malul Prutului.

Un fost grajd lasat in balarii va deveni zona de productie, iar cativa localnici vor avea un loc de munca.

"Este o investitie care se face prin Grupul de Actiune Locala Saveni. Din cate stiu eu, s-a semnat contractul de finantare si se asteapta aparatura. Cei care vor deschide fabrica au luat o

Business / stiri Business 45 vizite [ Banul Botosanean ]

DRAMATIC: Botosanenii nu mai au curaj sa faca business. Vezi statistica!

Vineri, 01 August 2014, ora 11:14

DRAMATIC: Botosanenii nu mai au curaj sa faca business. Vezi statistica! Numarul firmelor noi infiintate a scazut la jumatate in Botosani in primele sase luni din 2014 comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Astfel, in primul semestru din 2014 s-au infiintat doar 591 noi afaceri, fata de 1.324 cate au luat fiinta in aceeasi perioada din 2013, in scadere cu 55,36%. Din punct de vedere al evolutiei procentuale, o scadere mai mare a numarului de afaceri noi s-a inregistrat doar in Bistrita-Nasaud(-64,99%) si

Business / stiri Business 18 vizite [ Banul Botosanean ]

Urban Serv scoate la concurs un post

Joi, 31 Iulie 2014, ora 09:10

Urban Serv scoate la concurs un post S.C. URBAN SERV S.A. cu sediul in str. 1 Decembrie nr.19 organizeaza concurs in ziua de 11.08. 2014 la sediul unitatii pentru ocuparea unui post de SEF COMPARTIMENT AUDIT INTERN .
1.) CERINTELE POSTULUI : coordonarea activitatii de audit intern conform Legii nr.672/19.12.2002 (*republicata*) si a celorlalte reglementari legale in domeniu la nivel de S.C. URBAN SERV S.A.
2.) CONDITII DE OCUPARE A POSTULUI:
Euro- studii superioare economice absolvite cu o diploma recunoscuta de Ministerul

Business / stiri Business 17 vizite [ Banul Botosanean ]

Vezi cum arata santierul de 11,8 milioane pe drumul Botosani-Targu Frumos

Marti, 29 Iulie 2014, ora 14:27

Vezi cum arata santierul de 11,8 milioane pe drumul Botosani-Targu Frumos Au inceput lucrarile in valoare de 11,8 milioane lei pentru consolidarea drumului european Botosani-Targu Frumos, sectorul de drum cuprins intre Baluseni si Zosin.
Muncitorii au inceput sa escaveze pamantul pentru a consolida drumul ca urmare a alunecarilor de teren. Se va sapa la mai mult de trei metri pentru a consolida terenul peste care trece drumul care leaga municipiul Botosani de Iasi. Lucrarile vor dura

Business / stiri Business 42 vizite [ Banul Botosanean ]

Peste 20.000 de focuri trase la mall

Luni, 28 Iulie 2014, ora 11:42

Peste 20.000 de focuri trase la mall Duminica, la etajul trei din Uvertura Mall, a avut loc expozitia de arme si echipamente de airsoft, in timp ce, la ultimul etaj al parcarii, botosanenii au avut ocazia sa testeze replici ale armelor folosite de fortele armate sau de catre politie. Sute de botosaneni, pe parcursul a patru ore, au profitat de aceasta extraordinara ocazie. Copii, tineri, adulti, pasionati sau simpli curiosi,

Business / stiri Business 11 vizite [ Banul Botosanean ]

Federovici: Turcanu deranjat de cele 2.000 miliarde trimise de Guvern la Botosani

Sambata, 26 Iulie 2014, ora 09:08

Federovici: Turcanu deranjat de cele 2.000 miliarde trimise de Guvern la Botosani Senatorul botosanean social-democrat Doina Federovici sustine ca liderul PNL Florin Turcanu, presedintele Consiliului Judetean, este deranjat de faptul ca Guvernul Ponta a alocat judetului Botosani nu mai putin de 2.000 miliarde lei vechi in ultimii doi ani.

"Asta este foarte incomod domnilor de la PNL, domnului Florin Esurcanu. Ce a facut domnia sa pentru primarii din judet? Ce investitii noi a deschis CJ? Poate ar fi bine sa stiti ca singurele investitii au fost cea de la Durnesti, unde

Actualitate / stiri Actualitate 52 vizite [ Banul Botosanean ]

Autofreze de 600.000 euro pentru deszapezirea drumurilor nationale din Botosani

Sambata, 26 Iulie 2014, ora 08:57

Autofreze de 600.000 euro pentru deszapezirea drumurilor nationale din Botosani Potrivit social-democratilor botosaneni, drumurile nationale din zona Moldovei vor fi desfundate in iarna urmatoare cu autofreze in valoare totala de 6 milioane euro.

Social-democratii botosaneni sustin ca iarna 2014-2015 va fi una in care pe drumurile nationale din judet se va face deszapezire cu utilaje noi de sute de mii de euro bucata.

"La nivel national s-au

Business / stiri Business 13 vizite [ Banul Botosanean ]

FC Botosani eliminata din optimile Cupei Ligii dupa un meci de Mondial

Sambata, 19 Iulie 2014, ora 00:57

FC Botosani eliminata din optimile Cupei Ligii dupa un meci de Mondial FC Botosani nu a reusit sa treaca de Viitorul in optimile Cupei Ligii, insa cele doua formatii au practicat un fotbal demn de Campionatul Mondial, cel putin prin evolutia scorului.

Hadnagy a deschis scorul pentru FC Botosani in minutul 20, iar Mitrita a adus egalarea in minutul 38. Dupa pauza, Viitorul a trecut in avantaj prin golul lui Daminuta, in minutul 66, in timp ce botosanenii au egalat prin Fulop in minutul 72. Au urmat cele doua reprize de prelungiri in care au inscris doar

Sport / sportivi 24 vizite [ Banul Botosanean ]

S-a triplat fondul pentru analize medicale in Botosani

Joi, 17 Iulie 2014, ora 11:17

S-a triplat fondul pentru analize medicale in Botosani Veste buna! Casa Asigurarilor de Sanatate Botosani a triplat sumele alocate pentru analize si investigatii medicale. Costel Lupascu, presedintele CAS Botosani, a declarat ca s-a ajuns la un total de 580.000 lei lunar.
"Au intrat doua laboratoare private in contract cu CAS si au intrat pe paraclinic laboratorul Spitalului Judetean, cel

Actualitate / spitale 23 vizite [ Banul Botosanean ]

G Power provoaca Botosaniul la dans

Joi, 17 Iulie 2014, ora 10:19

G Power provoaca Botosaniul la dans Joi de la ora 18:00, in Uvertura Mall va avea loc cel mai mare flashmob al verii. Sunt invitati sa danseze in sincron, alaturi de Scoala de dans G Power, toti botosanenii. Coregrafia este una foarte simpla, usor de invatat pentru oricine doreste sa participe:

Life Show / cultura 19 vizite [ Banul Botosanean ]

Azi se pune in practica! Masura extrema luata fata de 563 de familii din Botosani

Marti, 15 Iulie 2014, ora 09:53

Azi se pune in practica! Masura extrema luata fata de 563 de familii din Botosani Cateva mii de botosaneni vor fi debransati de la reteaua de apa incepand de astazi. S.C. Nova Apaserv S.A. Botosani a anuntat ca in cursul anului 2014 a aprobat esalonarea la plata a debitelor restante pentru un numar de 563 de utilizatori.
"In urma analizei situatiei s-a constatat ca majoritatea utilizatorilor care au

Business / stiri Business 24 vizite [ Banul Botosanean ]

Clever Media Network preia reteaua City-Net din Botosani

Marti, 15 Iulie 2014, ora 09:15

Clever Media Network preia reteaua City-Net din Botosani Clever Media Network (CMN), compania de cablu condusa de Adrian Tomsa si Mircea Lucacel - managerii care au mai creat in trecut de la zero o companie preluata ulterior de gigantii RCS&RDS si Romtelecom, a preluat baza de peste 8.000 de clienti a firmei Diginet, care opera reteaua de internet, telefonie fixa si cablu TV City-Net din Botosani, au declarat pentru ZF mai multe surse de pe piata. Diginet din Botosani, care a avut anul

Business / stiri Business 73 vizite [ Banul Botosanean ]

Ce se intampla la firma asta din Dorohoi e fara precedent in judet

Sambata, 12 Iulie 2014, ora 09:34

Ce se intampla la firma asta din Dorohoi e fara precedent in judet O companie din Dorohoi a ajuns la masuri extreme pentru a acoperi pierderile din anii anteriori. Actionarii companiei vor pierde bani pentru a salva firma.

Consiliul de Administratie al companiei Mindo SA Dorohoi a convocat Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor pentru data de 21 august 2014. Astfel, CA-ul firmei dorohoiene propune aprobarea reducerii capitalului social al societatii pentru acoperirea pierderilor contabile in perioada 2005-2009 si anul 2013 in valoare de 6,38

Business / stiri Business 42 vizite [ Banul Botosanean ]

Trei incendii si trafic blocat din cauza ploilor si vijeliilor

Vineri, 11 Iulie 2014, ora 09:51

Trei incendii si trafic blocat din cauza ploilor si vijeliilor Botosanul s-a aflat, in noaptea de joi spre vineri, sub atentionare cod galben de ploi si vant puternic.

Din cauza furtunii si a ploilor torentiale, traficul rutier a fost ingreunat in mai multe zone din municipiul Botosani. Totodata, mai multe gospodarii au fost cuprinse de flacari.
Pompierii botosaneni au fost solicitati sa intervina pentru inlaturarea efectelor produse de fenomenele meteorologice periculoase, respectiv precipitatii abundente, vant puternic cu aspect de vijelie,

Actualitate / stiri Actualitate 28 vizite [ Banul Botosanean ]

Turcanu a primit unda verde sa intre pe un teren unde avea interzis

Joi, 10 Iulie 2014, ora 10:54

Turcanu a primit unda verde sa intre pe un teren unde avea interzis Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, a anuntat ca va organiza din nou, in toamna, Targul Agrozoo la Statiunea Popauti.

"Am stabilit sa readucem Agrozoo la Popauti, dar sa nu organizam targul in campania electorala, ci inainte pentru a evita orice discutie", a declarat

Business / stiri Business 23 vizite [ Banul Botosanean ]

SPA in buricul targului pentru botosanenii cu venituri mici

Joi, 10 Iulie 2014, ora 00:21

SPA in buricul targului pentru botosanenii cu venituri mici Consiliul Judetean Botosani va depune un proiect pentru a atrage o finantare europeana de cateva milioane euro pentru amenajarea unui centru SPA in actualul sediu Nova Apaserv de la fosta baie centrala.

Florin Turcanu, presedintele CJ Botosani, a declarat ca acesta este si motivul pentru care Nova Apaserv trebuie sa elibereze spatiul de la fosta baie municipala. "Eu le-am spus ca trebuie sa elibereze acel sediu si de asta si-au gasit spatiul de la Tratoria, unde trebuie sa incapa cu totii si

Business / stiri Business 25 vizite [ Banul Botosanean ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima