Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.747 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Scoala de dans G-Power a oferit un spectacol caritabil pentru o gradinita

Luni, 29 Septembrie 2014, ora 00:08

Scoala de dans G-Power a oferit un spectacol caritabil pentru o gradinita O gradinita in care investitiile publice sunt mai putine si copiii de acolo nu au parte de jucarii la fel de multe ca in alte gradinite a fost ajutata de Scoala de dans G-Power. "Ragazzo" Andrei Vornicu, cel care conduce G-Power, a organizat spectacolul cu elevii din trupele scolii de dans, iar toate jucariile stranse vor fi

Life Show / cultura 12 vizite [ Banul Botosanean ]

Sofia Vicoveanca si Nicoleta Voica, duminica la Targul Agro-Zoo de la Popauti

Sambata, 27 Septembrie 2014, ora 09:45

Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Botosani anunta mici modificari ale programului manifestarilor culturale "Rapsodii de Toamna", organizate in cadrul celei de-a V-a editii a Targului Agro- Zoo de la Popauti.

Astfel, cunoscutele interprete Sofia Vicoveanca si Nicoleta Voica vor putea fi asculate duminica, 28

Life Show / stiri Life Show 96 vizite [ Banul Botosanean ]

Portariuc il pune pe Turcanu sa se uite in oglinda care ii arata adevarata fata: 4%

Sambata, 27 Septembrie 2014, ora 09:21

Portariuc il pune pe Turcanu sa se uite in oglinda care ii arata adevarata fata: 4% Dupa ce PNL si PDL, Florin Turcanu si Catalin Flutur, au spus despre Ovidiu Portariuc si PSD ca au obtinut doar 10% din voturile botosanenilor la alegerile europarlamentare, a venit replica social-democratilor de a-i pune pe liberali sa se uite in oglinda.

PNL si PDL acuza PSD ca a obtinut doar 10% din voturile botosanenilor, desi pesedistii au luat

Actualitate / stiri Actualitate 23 vizite [ Banul Botosanean ]

Trei femei au schimbat una din cele mai frumoase cladiri din Botosani. Vezi ce au facut!

Vineri, 26 Septembrie 2014, ora 13:49

Trei femei au schimbat una din cele mai frumoase cladiri din Botosani. Vezi ce au facut! Trei botosanence au schimbat destinul unui monument istoric! Unul din cele mai impozante si mai importante monumente istorice din municipiul Botosani, Casa Grigore Antipa, unde a fost Centrul Militar Judetean, a fost transformat din cazino intr-un elegant Centru de infrumusetare.
Covor rosu, petale de trandafir, muzica buna, eleganta si rafinament! Aseara a avut loc inaugurarea noului Centru, o oaza de relaxare, frumusete si liniste mult asteptata de botosanence, totul gazduit de o cladire

Business / stiri Business 23 vizite [ Banul Botosanean ]

Scandal la Liceul special: profesor acuzat ca preda educatie cu sarma

Vineri, 26 Septembrie 2014, ora 13:03

Scandal la Liceul special: profesor acuzat ca preda educatie cu sarma Un profesor de la Liceul Tehnologic Special "Sf Stelian" Botosani este acuzat ca a folosit o sarma pentru a preda educatie elevilor cu nevoi speciale din aceasta unitate de invatamant. Colegii sai si Inspectoratul Scolar Judetean l-au anchetat, l-au gasit vinovat si l-au sanctionat cu un avertisment scris. Profesorul acuzat a contestat in instanta sanctiunea si a castigat.
"Este vorba despre Liviu Zaiceanu, de la Liceul Tehnologic Special Sf Stelian Botosani, urmare a plangerii mai multor

Actualitate / stiri Actualitate 15 vizite [ Banul Botosanean ]

Licitatie de 2,2 milioane euro pentru asfaltarea a 8,8 km de drum in Lunca

Joi, 25 Septembrie 2014, ora 11:15

Licitatie de 2,2 milioane euro pentru asfaltarea a 8,8 km de drum in Lunca Toate satele comunei Lunca vor avea legatura pe drumuri asfaltate cu localitatea resedinta de comuna.

In data de 2 octombrie este programata licitatia pentru desemnarea firmei care va face proiectare si executie pentru asfaltarea a 8,8 kilometri de drum, lucrare evaluata la 9,8 milioane lei cu tot cu TVA, adica 2,2 milioane euro.

"Este vorba despre o lucrare finantata de Guvernul Romaniei prin

Business / stiri Business 20 vizite [ Banul Botosanean ]

Copiii de la orfelinat merg la Cine Grand

Miercuri, 24 Septembrie 2014, ora 14:24

Copiii de la orfelinat merg la Cine Grand Cine Grand Botosani implementeaza o noua campanie, "Cine Grand face fapte bune!". Multiplexul va avea o serie de activitati sociale al caror obiectiv principal este acela de a sustine si incuraja copiii si tinerii din Botosani sa se dezvolte frumos. Prin intermediul acestei campanii, Cine Grand doreste sa se implice in activitatile sociale din oras. Actiunile Cine Grand Botosani vor cuprinde lectii deschise de actorie pentru liceeni, dar si strangerea de haine, jucarii si alte obiecte necesare

Actualitate / stiri Actualitate 20 vizite [ Banul Botosanean ]

Cinci firme vor sa asfalteze strada Maramures din Botosani

Miercuri, 24 Septembrie 2014, ora 13:26

Cinci firme vor sa asfalteze strada Maramures din Botosani Asfaltarea strazii Maramures, din municipiul Botosani, a starnit interesul a nu mai putin de cinci firme. Astfel, la Primaria Botosani au depus oferte firmele Conrec, Tehnic Asist, Transporturi Auto, Delta Con si Simetrica.
Reabilitarea si modernizarea strazii

Business / stiri Business 13 vizite [ Banul Botosanean ]

Bursuc neaga zvonurile: "Deocamdata sunt in PNL! Daca plec, imi iau toata echipa!"

Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 11:18

Bursuc neaga zvonurile: "Deocamdata sunt in PNL! Daca plec, imi iau toata echipa!" Constantin Bursuc, fostul viceprimar al municipiului Dorohoi, neaga zvonurile cu privire la plecarea sa din PNL, dar nu o exclude pe viitor. "Nu este adevarat, nu am plecat din PNL. Deocamdata sunt in PNL si nu exclud 100% ca nu voi pleca. Dar daca plec, imi iau

Actualitate / stiri Actualitate 23 vizite [ Banul Botosanean ]

A fost semnat Contractul de Lucrari pentru "Imbunatatirea statiilor de tratare a apei potabile Catamarasti si Bucecea"

Joi, 18 Septembrie 2014, ora 06:22

A fost semnat Contractul de Lucrari pentru "Imbunatatirea statiilor de tratare a apei potabile Catamarasti si Bucecea" In data de 2 septembrie 2014 a fost semnat Contractul de Lucrari pentru: "Imbunatatirea statiilor de tratare a apei potabile Catamarasti si Bucecea", din cadrul Proiectului Major:

"Extinderea si modernizarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare-epurarea apelor uzate in judetul Botosani"- Proiect cofinantat din Fondul de Coeziune prin POS Mediu si a carui implementare este coordonata, in prezent, de catre Societatea Comerciala NOVA APASERV SA Botosani, ca urmare a semnarii, la

Business / stiri Business 29 vizite [ Banul Botosanean ]

Asa ceva nu s-a mai intamplat! Vezi cu cati bani a ramas PMB dupa September Fest!

Marti, 16 Septembrie 2014, ora 11:33

Asa ceva nu s-a mai intamplat! Vezi cu cati bani a ramas PMB dupa September Fest! Organizarea Cultural September Fest de catre Primaria Botosani a adus institutiei bani in plus in conturi. Daca din 2012 si pana acum s-au cheltuit bani publici pentru organizarea festivalului verii, in 2014 inlocuitorul festivalului verii, Cultural September Fest, a adus bani in visteria municipalitatii din sponsorizari.

Viceprimarul Catalina Lupascu, co-organizatorul Cultural September Fest alaturi de viceprimarul Eugen Esurcanu, a declarat ca dupa acest eveniment conturile Primariei sunt

Actualitate / stiri Actualitate 43 vizite [ Banul Botosanean ]

Veste incredibila pentru sute de botosaneni: urmeaza asfaltarea strazii Maramures

Vineri, 12 Septembrie 2014, ora 11:27

Veste incredibila pentru sute de botosaneni: urmeaza asfaltarea strazii Maramures Sfarsit de cosmar pentru sute de botosaneni! Una dintre strazile din zona de case a municipiului Botosani va fi asfaltata dupa ani de zile in care locuitorii de acolo au cerut asta Primariei.

Business / stiri Business 31 vizite [ Banul Botosanean ]

Turcanu a vizitat un santier de 20,3 milioane lei de la Stefanesti

Joi, 11 Septembrie 2014, ora 10:18

Turcanu a vizitat un santier de 20,3 milioane lei de la Stefanesti Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, a inspectat miercuri, 10 septembrie 2014, lucrarile la statia de tratare Stefanesti- Saveni. Obiectivul "Extinderea si reabilitarea statiei de tratare a apei potabile Stefanesti" reprezinta o latura din amplu proiect de extindere si modernizare a retelei de apa din judet, respectiv "Extinderea si modernizarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare- epurare apelor uzate din judetul Botosani", proiect cofinantat din Fondul de

Business / stiri Business 50 vizite [ Banul Botosanean ]

Botosanenii se vor plimba prin santierul de 60 milioane lei de la Parcul Cornisa

Joi, 11 Septembrie 2014, ora 00:48

Botosanenii se vor plimba prin santierul de 60 milioane lei de la Parcul Cornisa Primaria Botosani va organiza o zi a portilor deschise la santierul Parcului Cornisa. Botosanenii vor putea vedea cu proprii lor ochi cum evolueaza lucrarile la parcul de agrement Cornisa, investitie de peste 60 milioane lei a Primariei. "Organizam o zi a portilor deschise, cand muncitorii vor avea un respiro, si cetatenii vor putea veni sa le aratam santierul. Voi fi si eu alaturi de constructor sa le arat toate obiectivele investitiei", a declarat primarul Ovidiu Portariuc, care a spus despre

Business / stiri Business 70 vizite [ Banul Botosanean ]

Familia Turcanu traieste o bucurie si o drama economica in acelasi timp

Miercuri, 10 Septembrie 2014, ora 07:15

Familia Turcanu traieste o bucurie si o drama economica in acelasi timp Aparitia bolii limbii albastre in judetul Botosani avantajeaza abatoarele care au piata nationala, dar ii dezavantajeaza pe crescatorii de ovine si bovine care vindeau in viu animalele.
In timp ce abatoarele din judet pot sacrifica ovine si bovine si le pot vinde in toata tara, animalele in viu nu au voie sa paraseasca judetul. Asta inseamna ca unii dintre crescatorii de animale sunt fortati sa vanda la cele cinci abatoare din judetul Botosani, insa la un pret mult mai mic decat pana acum.

Business / stiri Business 37 vizite [ Banul Botosanean ]

Spectacol cu Pacala si expozitie de papusi in Centrul Istoric

Miercuri, 10 Septembrie 2014, ora 00:43

Spectacol cu Pacala si expozitie de papusi in Centrul Istoric Teatrul pentru Copii si Tineret "Vasilache" va participa in cadrul manifestarilor cultural artistice si sportive "CULTURAL SEPTEMBERFEST - 2014 BOTOSANI", sambata, 13 septembrie a.c., cu spectacolul "Pacala in satul lui".
Spectacolul va

Life Show / stiri Life Show 19 vizite [ Banul Botosanean ]

In Botosani sunt in curs de tranzactionare 500 de hectare de teren

Luni, 01 Septembrie 2014, ora 00:28

In Botosani sunt in curs de tranzactionare 500 de hectare de teren Piata terenurilor agricole din judetul Botosani a ajuns la un nivel de 500 de hectare in curs de tranzactionare.

La Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Botosani sunt 400 de dosare pentru autorizarea vanzarii de terenuri agricole, in total fiind vorba de 500 hectare.

"Este vorba atat de tranzactionarea intre firme, cat si intre persoane fizice.

Business / stiri Business 37 vizite [ Banul Botosanean ]

Magazin satesc, distrus de un scurtcircuit electric

Luni, 25 August 2014, ora 12:01

Magazin satesc, distrus de un scurtcircuit electric Un scurtcircuit electric generat, cel mai probabil, ca urmare a utilizarii unui cablu electric defect sau neizolat corespunzator, a aprins, in noaptea de duminica spre luni, un magazin satesc de pe raza satului Rediu, comuna Radauti Prut.

"Alarma s-a dat la ora 23.21. Spre locul indicat, s-a deplasat un echipaj din cadrul Garzii de Interventie Saveni. La sosirea fortelor de interventie,

Actualitate / autoritati 41 vizite [ Banul Botosanean ]

Ati vrut drum, acum aveti drum! Cand aduceti investitorii?

Vineri, 22 August 2014, ora 00:43

Ati vrut drum, acum aveti drum! Cand aduceti investitorii? Toti politicienii care ar fi putut sa faca si ceva bun pentru economia judetului Botosani au spus ca investitorii straini si romani nu vin in judet si municipiu pentru ca nu avem niciun drum national de legatura spre Iasi sau Suceava.

Toti acei politicieni nu stiau ori s-au facut ca nu stiu ca in Balti, Republica Moldova, mai la Est de Botosani, exista o zona libera in care produce inclusiv BMW. Nici Balti nu are autostrada spre Iasi sau Suceava, basca e si mai la Est decat Botosani, dar cu

Business / stiri Business 77 vizite [ Banul Botosanean ]

Pentru un trafic usor, vezi pe ce strazi se lucreaza in Botosani!

Joi, 21 August 2014, ora 12:01

Pentru un trafic usor, vezi pe ce strazi se lucreaza in Botosani! Primaria municipiului Botosani anunta ca in intervalul 18.08.2014 - 22.08.2014 continua lucrarile de reparatii si intretinere a strazilor din oras.
In aceasta perioada se efectueaza interventii pentru reparatii si intretinere pe urmatoarele strazi din municipiul Botosani: * Strada Octav BANCILA.
* Plombari strazi: strada Colonel Tomoroveanu, strada I.C. Bratianu, strada 1 Decembrie.
* Impietruiri strazi: strada Izvoarelor, strada Nicolae Leon, strada Crinilor, strada 1 Mai, strada Cronicar

Actualitate / stiri Actualitate 24 vizite [ Banul Botosanean ]

Incredibil! Industria din Botosani, cat a mai ramas, NU e in recesiune. Vezi datele!

Joi, 21 August 2014, ora 11:36

Incredibil! Industria din Botosani, cat a mai ramas, NU e in recesiune. Vezi datele! Ultimele date de la nivel central, prin care se arata ca Romania este in recesiune tehnica, scot in evidenta faptul ca, in mod surprinzator, industria judetului Botosani, atat cat este ea, nu se afla in recesiune. Nici macar scadere de doua luni consecutive nu este la Botosani, iar pe intreg primul semestru se inregistreaza un avans consistent.
Datele de la luna la luna, potrivit Directiei Judetene de Statistica, arata o productie industriala si o cifra de afaceri in industrie in scadere, insa

Business / stiri Business 37 vizite [ Banul Botosanean ]

FC Botosani si Sofia Vicoveanca, printre surprizele Cultural September Fest

Joi, 21 August 2014, ora 10:50

FC Botosani si Sofia Vicoveanca, printre surprizele Cultural September Fest Botosanenii vor avea parte de multe surprize la Cultural September Fest, care va avea loc in perioada 11-14 septembrie in Centrul Istoric.
"Vom incerca sa punem in valoare tot potentialul artistic si sportiv pe care municipiul Botosani il are. Joi, cand vom avea seara de muzica populara, traditii si obiceiuri, va veni Sofia Vicoveanca, care ne-a confirmat miercuri prezenta. Duminica botosanenii vor putea

Life Show / stiri Life Show 125 vizite [ Banul Botosanean ]

Lucrarile au inceput in 1996 iar in 2014 are loc licitatia pentru finalizare

Miercuri, 20 August 2014, ora 07:52

Lucrarile au inceput in 1996 iar in 2014 are loc licitatia pentru finalizare Una dintre cladirile reper ale municipiului Botosani va avea incheiate lucrarile de extindere la 19 ani de la incepere lor.
Primaria Botosani organizeaza, la sfarsitul acestei luni, licitatia pentru finalizarea extinderii cladirii Colegiului National A.T. Laurian.
Licitatia va avea loc pe 30 august, iar pretul estimat de

Business / stiri Business 26 vizite [ Banul Botosanean ]

Electrocontact a avut venituri mai mici, dar un profit dublu in S1

Marti, 19 August 2014, ora 07:06

Electrocontact a avut venituri mai mici, dar un profit dublu in S1 Primul semestru din 2014 a adus venituri mai mici la Grupul Industrial Electroconact, dar si dublarea profitului.

Astfel, la finele S1 2014 Grupul Industrial Electrocontact avea venituri din vanzarea de bunuri si marfuri in valoare de 2,41 milioane lei, fata de 2,95 milioane lei cat totalizau la sfarsitul S1 din 2013, potrivit contului de profit si pierdere al companiei. Chiar daca veniturile au fost mai mici,

Business / stiri Business 29 vizite [ Banul Botosanean ]

Consiliul Judetean are un grad de indatorare de 24,94%

Marti, 19 August 2014, ora 06:59

Consiliul Judetean are un grad de indatorare de 24,94% Cu doua credite, unul luat in 2006 si unul in 2013, Consiliul Judetean Botosani a atins un grad de indatorare publica de 24,94%, ceea ce nu ii mai permite sa contracteze alte credite importante pentru investitii.

Asta pentru ca la nivel national statul a impus un plafon de 30% grad de indatorare si toate imprumuturile contractate de autoritatile publice sunt facute cu acceptul Ministerului Finantelor.
La finele trimestrului II 2014, din creditul de 60 milioane lei luat in 2006, CJ a platit

Business / stiri Business 19 vizite [ Banul Botosanean ]

DEFINITIV: Transporturi Auto va asfalta drumul Dracsani-Copalau

Joi, 07 August 2014, ora 00:51

DEFINITIV: Transporturi Auto va asfalta drumul Dracsani-Copalau "Nana" lui Esurcanu a fost invinsa! Consiliul Judetean Botosani a primit raspuns de la Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor cu privire la contestatia depusa de firma in care este implicata si nasa de cununie a lui Florin Esurcanu, presedintele Consiliului Judetean.
"Am primit raspunsul de la CNSC care respinge contestatia ca fiind nefondata si dispune continuarea procedurii licitatiei. Astfel, pregatim anunturile de anuntare a faptului ca se semneaza contractul cu firma

Business / stiri Business 45 vizite [ Banul Botosanean ]

Lovitura de 300.000 franci elvetieni data de Rotundu la Dingeni: centru medical regional

Miercuri, 06 August 2014, ora 00:29

Lovitura de 300.000 franci elvetieni data de Rotundu la Dingeni: centru medical regional Comuna Dingeni devine centru regional cu o investitie de 300.000 de franci elvetieni.

Cu fonduri elvetiene nerambursabile, comuna Dingeni va atrage o finantare de care se vor bucura si comunele Mihalaseni, Hanesti si Ungureni.

Proiectul comunei Dingeni a fost ales, alaturi de cel de la Sulita, in detrimentul altor cateva proiecte locale depuse de primarii din judet.
"Am fost anuntati ca proiectul nostru a primit finantare si urmeaza sa mergem in a doua parte a lunii august pentru a

Business / stiri Business 75 vizite [ Banul Botosanean ]

Dorohoian pradat in plina zi de un tanar de 18 ani

Luni, 04 August 2014, ora 15:48

Dorohoian pradat in plina zi de un tanar de 18 ani In data de 31 iulie a.c., in jurul orei 15.30, un echipaj de jandarmi, care actiona pe raza municipiului Dorohoi, a fost sesizat de un trecator despre faptul ca un tanar i-a sustras o suma de bani unui barbat aflat in apropierea bisericii ,,Sfanta Vineri", de pe Bulevardul Victoriei.
Jandarmii au luat legatura cu persoana pagubita si, in baza semnalmentelor furnizate de aceasta, au identificat un tanar in varsta de aproximativ 18 ani, care , dupa ce a sustras suma de 46 de lei din buzunarul de

Actualitate / stiri Actualitate 20 vizite [ Banul Botosanean ]

Din cauza prostiei alesilor: din ianuarie riscam sa fim inundati de gunoaie

Luni, 04 August 2014, ora 15:40

Din cauza prostiei alesilor: din ianuarie riscam sa fim inundati de gunoaie Cu investitii de peste 40 milioane euro in sistemul de depozitare si transport deseuri, judetul Botosani risca sa fie inundat de gunoaie din ianuarie din cauza birocratiei si a prostiei alesilor locali. Consiliul Judetean nu reuseste sa duca la bun sfarsit un proiect mostenit de la fosta conducere care l-a semnat in 2011, iar autorizatia pentru groapa de gunoi de la Botosani expira in conditiile in care tot judetul aduce gunoiul la marginea municipiului.
Problema depozitarii deseurilor in

Business / stiri Business 38 vizite [ Banul Botosanean ]

Vin banii pentru UPU de la Pediatrie

Luni, 04 August 2014, ora 15:15

Vin banii pentru UPU de la Pediatrie Bani pentru a scapa de o problema de la fostul Spital de Copii. Ministerul Sanatatii va aloca bani pentru finantarea Unitatii de Primire a Urgentelor de la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati. Cel putin asta sustine medicul botosanean Gabriel Oprisanu, consilierul personal al ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu.
"Stiu de la domnul ministru ca vor fi dati bani pentru UPU de la Pediatrie. La rectificarea bugetara se va prinde o suma pentru finantarea cheltuielilor

Business / stiri Business 39 vizite [ Banul Botosanean ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima