Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.536 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Rarisim! Unul dintre putinele locuri unde nu esti purtat cu actele de la o usa la alta

Luni, 02 Martie 2015, ora 12:59

Rarisim! Unul dintre putinele locuri unde nu esti purtat cu actele de la o usa la altaIn centrul municipiului Botosani este unul dintre putinele locuri in care te duci sa iti faci niste acte si nu esti purtat de la o usa la alta, nu ti se spune ca "mai trebuie o hartie", iar totul este la cele mai mici taxe. Vrei sa iti cumperi o masina, sa o inmatriculezi, sa ii faci asigurare si sa-i cumperi rovigneta. Daca pana acum botosanenii mergeau de la o firma la alta si de la o institutie a statului la alta pentru a putea circula cu masina, ACR Botosani le ofera posibilitatea de a

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Banul Botosanean ]

Locul de unde se comanda cel putin 100 de pizza in fiecare zi

Luni, 02 Martie 2015, ora 10:56

Locul de unde se comanda cel putin 100 de pizza in fiecare ziUnul dintre cele mai apreciate restaurante din Botosani pentru pizza este La Strada, iar cele mai mult de 100 de pizza facute zilnic este dovada incontestabila.
Paul Tomescu, proprietarul restaurantului, a declarat ca in 2014 a achizitionat al doilea cuptor special pentru pizza pentru a face

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Banul Botosanean ]

Botosanenii nu au mai avut curaj si totul a scazut cu 44%

Luni, 02 Martie 2015, ora 08:58

Botosanenii nu au mai avut curaj si totul a scazut cu 44%2014 este anul care le-a infrant botosanenilor apetitul pentru afaceri noi. Asta arata statistica Oficiului Judetean al Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Botosani.
Potrivit acestei surse, in tot anul 2014 botosanenii au infiintat 1.020 de afaceri noi, cu 44,54% mai putine decat in 2013, atunci cand au demarat 1.839 de start-up-uri. In 2014 botosanenii au pus bazele a doua cooperative

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Banul Botosanean ]

Un om de afaceri a luat fonduri europene si face prima scoala privata de meseriasi

Duminica, 01 Martie 2015, ora 12:19

Un om de afaceri a luat fonduri europene si face prima scoala privata de meseriasiUn om de afaceri botosanean nu mai asteapta ca statul sa-i pregateasca forta de munca pe care o asteapta el si ceilalti care au investit in acelasi sector si face singur o scoala privata pentru a avea meseriasi, prima de acest fel din judet.
Claudiu Niculaes, proprietarul Tridex Bosch Car Service, a accesat un proiect cu finantare europeana pentru a infiinta prima Scoala privata de mecanici auto din judetul Botosani. Proiectul se ridica la 800.000 euro si va produce meseriasi pentru toate

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Banul Botosanean ]

Un om de afaceri a luat fonduri europene si face prima Scoala privata de mecanici auto

Duminica, 01 Martie 2015, ora 12:19

Un om de afaceri a luat fonduri europene si face prima Scoala privata de mecanici autoUn om de afaceri botosanean nu mai asteapta ca statul sa-i pregateasca forta de munca pe care o asteapta el si ceilalti care au investit in acelasi sector si face singur o scoala privata pentru a avea meseriasi, prima de acest fel din judet.
Claudiu Niculaes, proprietarul Tridex Bosch Car Service, a accesat un proiect cu finantare europeana pentru a infiinta prima Scoala privata de mecanici auto din judetul Botosani. Proiectul se ridica la 800.000 euro si va produce meseriasi pentru toate

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Banul Botosanean ]

Din cateva sute de proiecte incepute si in derulare, doar 60 au fost terminate in 2014

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 13:39

Din cateva sute de proiecte incepute si in derulare, doar 60 au fost terminate in 2014Specialistii de la Institutia Prefectului au centralizat 60 de proiecte de investitii ce au fost finalizate in judetul Botosani in anul 2014, o sinteza a acestora fiind prezentata in sedinta de Colegiu Prefectural din 27 februarie.
57 de obiective au fost realizate, la nivelul UAT- urilor, prin programe guvernamentale, sau din fonduri europene 70 de unitati administrativ-teritoriale au avut proiecte de investitii in continuare sau noi cu finantare de la Guvern. Intr-un numar total de 282 de

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Banul Botosanean ]

Doar in Iasi mai este un asemenea laborator de pompe de injectie. Costa 300.000 euro

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 13:10

Doar in Iasi mai este un asemenea laborator de pompe de injectie. Costa 300.000 euroO firma din Botosani va avea, incepand din acest an, al doilea laborator de pompe de injectie din toata regiunea Moldovei.
Claudiu Niculaes, proprietarul Tridex Bosch Car Service, a declarat ca a accesat un proiect cu finantare europeana prin care va infiinta la Botosani un laborator auto

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Banul Botosanean ]

Se strecoara pe langa Carrefour, Kaufland si Lidl si mai deschide doua magazine

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 12:21

Se strecoara pe langa Carrefour, Kaufland si Lidl si mai deschide doua magazineReteaua locala de magazine de proximitate Pita Express Market se va extinde in 2015 cu inca doua unitati.
Adrian Bidasca, proprietarul retelei Pita Express Market, a declarat ca se afla in cautarea spatiilor necesare pentru extindere. "Noi tintim o extindere cu inca doua magazine in

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ Banul Botosanean ]

DNA scoate de sub controlul judiciar un sef de institutie din Botosani

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 11:23

Directorul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura Botosani, Liviu Zaharia, a scapat de controlul judiciar impus de procurorii DNA in dosarul in care este anchetat, alaturi de alti functionari, pentru abuz in serviciu si primire de foloase necuvenite.
Mihaela Mihai, procuror sef al DNA Suceava, a confirmat scoaterea lui Zaharia de sub controlul judiciar. "Da,

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Banul Botosanean ]

O institutie din Botosani plateste lunar 100.000 euro pentru energia electrica

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 10:27

O institutie din Botosani plateste lunar 100.000 euro pentru energia electricaO institutie publica din Botosani plateste lunar aproape 100.000 euro pentru energia electrica si vrea sa caute curent electric ieftin la Bursa Romana de Marfuri Terminalul Botosani.
Spitalul Judetean de Urgente Mavromati plateste o factura lunara de 400.000 lei catre E.ON, iar acum vrea sa liciteze pe Bursa pentru a gasi un furnizor mai ieftin.
"Am fi mers si pana acum la Bursa pentru curent mai ieftin, dar aveam datorii catre E.ON. Acum am ajuns sa mai avem doar 200.000 lei datorii pe care le

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Banul Botosanean ]

Are o factura lunara de 100.000 euro la energie electrica si merge la Bursa dupa curent ieftin

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 10:27

Are o factura lunara de 100.000 euro la energie electrica si merge la Bursa dupa curent ieftinO institutie publica din Botosani plateste lunar aproape 100.000 euro pentru energia electrica si vrea sa caute curent electric ieftin la Bursa Romana de Marfuri Terminalul Botosani.
Spitalul Judetean de Urgente Mavromati plateste o factura lunara de 400.000 lei catre E.ON, iar acum vrea sa liciteze pe Bursa pentru a gasi un furnizor mai ieftin.
"Am fi mers si pana acum la Bursa pentru curent mai ieftin, dar aveam datorii catre E.ON. Acum am ajuns sa mai avem doar 200.000 lei datorii pe care le

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Banul Botosanean ]

Taberele Esurcanu si Flutur s-au unit in uriasa conducere a noului PNL

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 09:35

Taberele Esurcanu si Flutur s-au unit in uriasa conducere a noului PNLPartidul National Liberal Botosani are, incepand de ieri, 27 februarie 2015, o noua identitate. Potrivit noului statul, liberalii botosaneni s-au reunit in sedinta oficiala de infiintare a noului Comitet Judetean Executiv al PNL.
Momentul are o mare incarcatura simbolica, iar cei care au pus bazele celei mai puternice constructii politice judetene de dreapta din ultimii 25 de ani au stabilit si mecanismele de functionare ale noului partid astfel infiintat.
Din acest moment PNL reuneste sub

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Banul Botosanean ]

Comuna cu nume de judet lucreaza la cel mai spectaculos drum

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 09:26

Dupa ce i s-au asfaltat 5 km de drum, comuna cu nume de judet promite ca va face impaduririle necesare pentru ca un alt sector de drum ce urmeaza sa fie asfaltat de Consiliul Judetean sa devina cel mai spectaculos din Botosani.
Bucurie in singura comuna din judetul Botosani care are numele unui alt judet. Vineri s-a organizat conferinta de finalizare a proiectului de reabilitare a drumului judetean 282H Calarasi-Libertatea-intersectia cu DN 24C, pe o lungime de 5 kilometri. Lucrarile au fost

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Banul Botosanean ]

A sosit prima super-autofreza pentru ISU Botosani. Mai vin inca trei

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 14:25

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Botosani a primit prima din cele patru autofreze multifunctionale cu care va fi dotat ca urmare a unui program derulat la nivel regional.
Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, a fost prezent inclusiv la sedinta Colegiului Prefectural pentru a prezenta achizitiile si avantajele lor.
In timp ce Botosani va primi patru astfel de autofreze care vor fi folosite de ISU in cazurile de urgenta, Suceava si Iasi au primit cate cinci.
Iarna

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Banul Botosanean ]

Ciudatenie in CJ! Un independent a luat locul unui pesedist

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 00:11

Ciudatenie in CJ! Un independent a luat locul unui pesedistO noua ciudatenie in politica si administratia locala. Demisia social-democratei Georgeta Cretu din Consiliul Judetean a dus la propulsarea in plen a unui independent, profesorul Pavel Rusu, fost inspector scolar general adjunct.
Rusu a facut parte din lista de consilieri ai USL, fiind nominalizat de PNL. Acesta s-a declarat independent politic in toamna anului trecut, si a plecat din PNL,

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ Banul Botosanean ]

Cei mai fericiti botosaneni. Au primit 44,2 milioane euro de la statul roman in 2014

Joi, 26 Februarie 2015, ora 10:35

Cei mai fericiti botosaneni. Au primit 44,2 milioane euro de la statul roman in 2014Statul roman a pompat nu mai putin de 194,6 milioane lei, adica 44,2 milioane euro, in agricultura botosaneana. Fermierii botosaneni au primit prin intermediul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura(APIA) acesti bani in cursul anului 2014 pe mai multe sectoare.
Cei mai multi bani au fost virati fermierilor in contul subventiei pe suprafata de teren, nu mai

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Banul Botosanean ]

Mai multi suporteri ai FC Botosani au interdictia de a intra pe stadion

Joi, 26 Februarie 2015, ora 00:33

Mai multi suporteri ai FC Botosani au interdictia de a intra pe stadionIn cadrul activitatilor specifice inceperii returului campionatului national de fotbal, saptamana trecuta a avut loc o intalnire intre conducerea Jandarmeriei Romane si reprezentanti ai Ligii Profesioniste de Fotbal, Federatiei Romane de Fotbal, Ministerul Tineretului si Sportului, precum si ai cluburilor de fotbal. In anul 2014, la nivel national, jandarmii au constatat 218 fapte penale la manifestarile sportive, din care 164 la meciurile de fotbal din liga I. Daca in ceea cu priveste faptele

Sport / sportivi30 vizite[ Banul Botosanean ]

Sa fie ROCK! Concert Kryptonite Spark si Pinholes in acest week-end

Joi, 26 Februarie 2015, ora 00:09

Sa fie ROCK! Concert Kryptonite Spark si Pinholes in acest week-endTrupele de rock alternativ Pinholes si The Kryptonite Sparks vor canta, sambata seara la Botosani, pentru un concert-eveniment ce face parte din turneul comun "Best Alternative Newcomers Tour". Evenimentul are loc in clubul Chrome bar, incepand cu ora 20.00.
Prin intermediul Best Alternative Newcomers Tour, Dark Side Booking Academy aduce in fata publicului cele doua trupe castigatoare ale premiului "Best Alternative Newcomer" din cadrul galelor Metalhead Awards 2014 si 2015. Trupele Pinholes

Life Show / stiri Life Show17 vizite[ Banul Botosanean ]

Restaurantul minune care a avut afaceri cu 25% mai mari in cea mai grea luna a anului

Joi, 26 Februarie 2015, ora 00:07

Restaurantul minune care a avut afaceri cu 25% mai mari in cea mai grea luna a anuluiUnul dintre cele mai apreciate restaurante de catre botosaneni, La Strada, a inregistrat o crestere de 25% a afacerilor in ianuarie, considerata cea mai grea luna a anului pentru mediul de business.
Situat pe pietonalul Unirii, cea mai circulata zona a municipiului Botosani, La Strada a reusit o performanta notabila pentru domeniul HoReCa la nivelul judetului Botosani in ianuarie. "In prima luna a anului am avut o crestere de 25% fata de luna ianuarie a anului trecut. Speram sa continuam

Business / stiri Business24 vizite[ Banul Botosanean ]

Gateste cu chef Silviu Furdui: Supa crema de telina cu creveti

Joi, 26 Februarie 2015, ora 00:00

Gateste cu chef Silviu Furdui: Supa crema de telina cu crevetiVa recomand sa gatiti reteta de saptamana asta pentru ca e foarte sanatoasa si cu un gust fin. Ingrediente pentru 4 portii:
1 telina
1 ceapa
1 l lapte
100 gr unt
8 creveti
1 ridiche pentru decor
10 ml ulei de masline
Sare si piper Mod de preparare:
Se curata telina si se taie cuburi ceva mai mari. Se curata ceapa si se toaca.
Intr-o oala se pune jumatate din cantitatea de unt, se adauga ceapa si se caleste un minut la foc mic. Adaugati telina si laptele in oala. Se lasa la fiert aproximativ 40

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Banul Botosanean ]

Botosaneanul care vrea vanzari mai mari cu 1 milion de euro pe o piata dominata de Carrefour si Kaufland

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 23:31

Botosaneanul care vrea vanzari mai mari cu 1 milion de euro pe o piata dominata de Carrefour si KauflandFirma unui botosanean a avut vanzari de 3,2 milioane de euro anul trecut si vrea sa le creasca cu inca un milion in 2015 desi activeaza pe o piata dominata de giganti precum Carrefour sau Kaufland.
"Daca in 2013 Admir a vandut de 13.097.000 lei, fara TVA, in 2014 a vandut cu un milion si ceva mai mult, respectiv 14.118.028 lei. Pronosticam in 2015 o crestere in varianta pesimista de cel putin 5 milioane lei", a declarat Ionel Rosu, proprietarul retelei locale de magazine de proximitate non-stop

Actualitate / stiri Actualitate72 vizite[ Banul Botosanean ]

Om de afaceri: Daca nu scadea TVA la paine eram in faliment

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 21:25

Un om de afaceri din Botosani sustine ca businessul sau a fost la un prag de faliment si ca a fost salvat de reducerea de TVA la produsele de panificatie. Razvan Balta este proprietarul firmei Panex, companie pornita de la zero in domeniul panificatiei. Acesta sustine ca pana la reducerea TVA a mers cu pierdere de 5%. "Daca nu scadea TVA la paine eram in faliment. Noi am avut pierderi de 5% pana la reducerea de TVA, dar am revenit pe plus dupa aceasta masura", a declarat Razvan Balta.
Acesta

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Banul Botosanean ]

Service-ul auto unde se repara 40 de masini simultan. 3840 au fost reparate anul trecut

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 19:06

Service-ul auto unde se repara 40 de masini simultan. 3840 au fost reparate anul trecutCel mai mare service auto din intreaga regiune se gaseste la Botosani. 40 de masini pot fi reparate simultan, iar in 2014 au fost reparate nu mai putin de 3.840 de autoturisme.
Claudiu Niculaes, proprietarul Tridex Bosch Car Service, a declarat ca in 2014 gradul de ocupare al service-ului a fost de 62,4%, iar tinta pentru urmatoarea perioada este atingerea unui grad de ocupare de peste 80%. "In 2014, firma noastra a avut doar pe service un grad de ocupare de 62,4%. Am deschis 3.840 de devize si

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Banul Botosanean ]

Cea mai mare firma din agricultura mizeaza pe crestere de 13% in 2015

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 13:31

Cea mai mare firma din agricultura mizeaza pe crestere de 13% in 2015Comcereal SA Botosani, firma cu cea mai mare cifra de afaceri din sectorul agricol al judetului, si-a bugetat afaceri in crestere cu 13% pentru 2015.
Daca in 2014 a avut o cifra de afaceri de 99,7 milioane lei, pentru 2015 conducerea companiei estimeaza un rulaj de 112,7 milioane lei. "Este o estimare realista facuta in baza a ceea ce am realizat in ultimii ani", a declarat Liviu Rotaru(foto), directorul general al Comcereal SA Botosani.
Compania botosaneana a reluat anul trecut transportul de

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Banul Botosanean ]

AVERTIZARE NOWCASTING de ploi si lapovita. VEZI pana cand!

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 10:54

AVERTIZARE NOWCASTING de ploi si lapovita. VEZI pana cand!Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, in aceasta dimineata, o avertizare nowcasting de ploi si lapovita pentru intreaga tara. In intervalul 25 februarie, ora 20 - 26 februarie, ora 12, sunt anuntate ploi moderate cantitativ, intensificari ale vantului si precipitatii mixte la munte.
"In intervalul mentionat va ploua in majoritatea regiunilor, iar in Oltenia si in

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Banul Botosanean ]

Peste 600 cereri de inscriere in clasa pregatitoare, in a doua zi din prima etapa

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 10:42

Peste 600 cereri de inscriere in clasa pregatitoare, in a doua zi din prima etapaMinisterul Educatiei si Cercetarii Stiintifice a centralizat situatia preliminara privind inscrierea in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2015-2016 (prima etapa).
Datele inregistrate in sistem indica faptul ca pana marti, 24 februarie, ora 18:00, au fost completate la nivelul judetului Botosani 637 de cereri. Dintre acestea, 531 de cereri vizeaza copiii cu varsta de 6 ani, impliniti inainte de data de 1 septembrie 2015, iar 106 cereri pe copiii cu varsta de 6 ani impliniti incepand cu data

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Banul Botosanean ]

BOLI pe care le poti trata cu cojile de ceapa

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 10:19

BOLI pe care le poti trata cu cojile de ceapaCeapa este un aliment-medicament, adesea recomandata in cazul problemelor respiratorii, inclusiv tuse si raceala. Ceapa cruda poate fi utilizata si ca expectorant, iar siropul de ceapa este un remediu excelent impotriva tusei. In plus, flavonoidele si compusii din ceapa sunt benefici pentru inima, scad colesterolul, regleaza nivelul de zahar in sange si amelioreaza artrita. In general, ceapa este un bun antioxidant. Efecte terapeutice extraordinare au insa si cojile cepei. Infuzia din coji de

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Banul Botosanean ]

Suruceanu si Fuego canta la "Martisor dorohoian"

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 08:58

Suruceanu si Fuego canta la "Martisor dorohoian"Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Botosani, cu sprijinul si sub patronajul Consiliului Judetean Botosani, organizeaza in parteneriat cu Primaria Municipiului Dorohoi, Consiliul Local Dorohoi, Casa Municipala de Cultura Dorohoi, FESTIVALUL CONCURS NATIONAL DE MUZICA USOARA "MARTISOR DOROHOIAN".
Este un festival-concurs cu traditie, de inalta tinuta, care a consacrat de-a lungul timpului nume sonore ale muzicii usoare romanesti, scopul fiind punerea in

Actualitate / stiri Actualitate45 vizite[ Banul Botosanean ]

Electrocontact a incheiat 2014 cu un profit mai mare

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 08:28

Electrocontact a incheiat 2014 cu un profit mai mareGrupul Industrial Electrocontact SA, continuatorul fostului colos comunist Electrocontact, si-a majorat profitul din exploatare in 2014 fata de 2013 desi veniturile din vanzarea bunurilor au fost in scadere.
Astfel, potrivit contului de profit si pierdere la data de 31 decembrie 2014, veniturile Grupului Industrial Electrocontact din vanzarea bunurilor si marfurilor in 2014 s-au ridicat la nivelul de 4,8 milioane

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Banul Botosanean ]

Cinema 3D la Saveni: s-a terminat licitatia, firma deja lucreaza

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 00:27

Cinema 3D la Saveni: s-a terminat licitatia, firma deja lucreazaSe lucreaza la reabilitarea cinematografului din Saveni care va avea si proiectie 3D. Comisia de evaluare a licitatiei pentru reabilitarea sediului fostului cinematograf Patria din Saveni a stabilit ca firma Dino Unitrans Botosani este cea care va efectua lucrarea. Rezultatul a fost contestat in instanta de o alta firma, insa judecatorii Curtii de Apel au dat castig de cauza Primariei Saveni.
"Dupa ce s-a dat castigatorul, s-a semnat contractul de executie si deja se lucreaza la modernizarea

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Banul Botosanean ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Botosaneanul care vrea vanzari mai mari cu 1 milion de euro pe o piata dominata de Carrefour si Kaufland
Firma unui botosanean a avut vanzari de 3,2 milioane de euro anul trecut si vrea sa le creasca cu ...
Seful veterinarilor din Botosani este cercetat penal
Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus inceperea urmaririi ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook