Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.548 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

La 10.00 e sedinta CJ. Turcanu vine dintr-un concediu de doua luni

Vineri, 28 Noiembrie 2014, ora 09:45

La 10.00 e sedinta CJ. Turcanu vine dintr-un concediu de doua luniPROIECTE DE HOTARARI pentru sedinta ordinara a Consiliului Judetean Botosani din data de 28.11.2014, ora 10.00 1.Proiect de hotarare privind aprobarea taxelor locale datorate de persoane fizice si juridice bugetului propriu judetean, pe anul 2015.(detalii).
2. Proiect de hotarare privind aprobarea tarifelor practicate de Orchestra Populara "Rapsozii Botosanilor", pentru serviciile prestate in anul 2015.(detalii).
3. Proiect de hotarare privind aprobarea tarifelor practicate de Muzeul Judetean

Business / stiri Business6 vizite[ Banul Botosanean ]

Steag urias alcatuit de peste 500 de elevi in cinstea Zilei Nationale, la C.N. Mihai Eminescu

Vineri, 28 Noiembrie 2014, ora 09:19

Steag urias alcatuit de peste 500 de elevi in cinstea Zilei Nationale, la C.N. Mihai EminescuAzi, 28 noiembrie, incepand cu orele 10,50, la Colegiul National "Mihai Eminescu" Botosani, peste 500 de elevi vor alcatui un steag urias, din coli de hartie colorata de ei. Prima forma a steagului va reprezenta drapelul Romaniei, iar cea de-a doua forma - drapelul Uniunii Europene (steagul european). Evenimentul este dedicat Zilei

Life Show / stiri Life Show7 vizite[ Banul Botosanean ]

Parada cu armament si tehnica militara pentru botosaneni, de 1 Decembrie

Joi, 27 Noiembrie 2014, ora 09:01

Parada cu armament si tehnica militara pentru botosaneni, de 1 DecembriePrefectul Costica Macaleti invita cat mai multi botosaneni sa urmareasca direct la fata locului manifestarile ce vor avea loc la Botosani cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Aceasta, cu atat mai mult cu cat in acest an evenimentele sarbatorii vor avea un plus de atractivitate si spectaculozitate. Oficialitatile au pregatit o expozitie, dar si o parada militara cu armament, tehnica si echipamente speciale ce vor putea fi admirate si chiar testate de micii vizitatori.
In detaliu, manifestarile vor

Life Show / stiri Life Show12 vizite[ Banul Botosanean ]

Cod Rosu de DEZASTRU intr-un proiect de turism de 12 milioane euro

Miercuri, 26 Noiembrie 2014, ora 01:04

Cod Rosu de DEZASTRU intr-un proiect de turism de 12 milioane euroAvertisment halucinant tras in legatura cu cel mai important proiect de turism din judetul Botosani, Parcul de agrement Cornisa. Fostul primar al municipiului Botosani, Catalin Flutur, co-presedintele PNL, a declarat ca nu crede ca se va reusi pana in decembrie 2015 sa se finalizeze lucrarile la Parcul Cornisa, care cuprinde un aqua-parck, piscine acoperite si in aer liber, patinoar artificial, rau pentru rafting, SPA, terenuri de sport. "Tot cea ce se va lucra dupa decembrie 2015 se va face

Business / stiri Business29 vizite[ Banul Botosanean ]

5 proiecte URIASE de sute de milioane de euro pentru Botosani. Vezi care sunt!

Marti, 25 Noiembrie 2014, ora 11:03

5 proiecte URIASE de sute de milioane de euro pentru Botosani. Vezi care sunt!Vicepresedintii Consiliului Judetean, Cristian Achitei si Gheorghe Sorescu, vor pleca joi, la Piatra Neamt pentru a discuta despre cele mai importante 5 proiecte ale judetului Botosani care au o valoare de cateva sute de milioane de euro.
"Strategia nationala de transport pentru Moldova se va discuta joi, la Piatra Neamt si la care voi participa impreuna cu dl. Vicepresedinte Sorescu. Cel mai important lucru care se va discuta va fi constructia autostrazilor pentru Moldova. Pentru Botosani

Business / stiri Business19 vizite[ Banul Botosanean ]

Mana de ajutor data primarilor care vor sa acceseze fonduri europene

Marti, 25 Noiembrie 2014, ora 10:59

Mana de ajutor data primarilor care vor sa acceseze fonduri europeneMiercuri, 26 noiembrie 2014, incepand cu ora 11.00, Institutia Prefectului - Judetul Botosani va organiza o actiune de informare cu tematica referitoare la Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Partener al Institutiei Prefectului in organizarea si desfasurarea actiunii va fi Organismul Intermediar Regional POSDRU Regiunea Nord-Est, intalnirea facand parte din planul propriu de actiuni al Prefecturii pentru promovarea accesarii fondurilor europene in anul 2014.

Business / stiri Business10 vizite[ Banul Botosanean ]

Un om de afaceri botosanean a pierdut 700.000 euro

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 00:57

Un om de afaceri botosanean a pierdut 700.000 euroDin cauza modificarilor legislative, un om de afaceri botosanean a pierdut 700.000 euro. Astfel, schimbarile privind politica de acordare a certificatelor verzi pentru parcurile eoliene au "ingropat" proiectul unui parc ce urma a fi construit in judetul Botosani.

Omul de afaceri Valeriu Iftime a spus ca nu va mai

Business / stiri Business60 vizite[ Banul Botosanean ]

Comunicat PSD: Premierul Ponta aloca bani pentru asfaltarea Ibanestiului

Luni, 10 Noiembrie 2014, ora 00:27

Comunicat PSD: Premierul Ponta aloca bani pentru asfaltarea IbanestiuluiPSD Botosani anunta ca Guvernul Ponta a alocat fondurile necesare demararii lucrarilor la infrastructura comunei Ibanesti, astfel ca la mijlocul saptamanii trecute s-a turnat primul strat de asfalt in comuna.

Cei doi kilometri de drum ce leaga drumul judetean 291 D de centrul comunei Ibanesti vor fi complet asfaltati pana la sfarsitul saptamanii viitoare. "Afaltarea tronsonului de drum ce leaga centrul Ibanestiului de drumul judetean este un obiectiv important. Doar o parte din comuna avea

Business / stiri Business18 vizite[ Banul Botosanean ]

Ministrul Sanatatii vine, din nou, la Botosani

Vineri, 07 Noiembrie 2014, ora 12:09

Ministrul Sanatatii vine, din nou, la BotosaniDupa vizita din aceasta vara, Nicolae Banicioiu, ministrul Sanatatii, vine din nou la Botosani. Acesta va veni luni si va vizita trei spitale din localitati conduse de primari PSD. "Domnul Banicioiu va vizita Spitalul municipal de recuperare "Sf Gheorghe", Spitalul municipal Dorohoi si Sectia de la Darabani a Spitalului Judetean

Personalitati / Nicolae Banicioiu44 vizite[ Banul Botosanean ]

PSD Botosani: Guvernul Ponta aloca fonduri pentru impaduriri in Botosani

Joi, 30 Octombrie 2014, ora 02:42

PSD Botosani: Guvernul Ponta aloca fonduri pentru impaduriri in BotosaniPSD Botosani anunta semnarea contractului pentru alocarea de fonduri pentru impaduriri in comuna Havarna. Acesta este cel de-al doilea contract pentru impaduriri, cu Administratia Fondului pentru Mediu, semnat in doar doua saptamani, de catre o primarie din judetul Botosani.
Fondurile alocate prin intermediul Administratiei Fondului pentru Mediu sunt destinate impaduririi terenurilor agricole degradate, de pe raza comunei Havarna, din judetul Botosani. Finantarea nerambursabila, in valoare de

Business / stiri Business36 vizite[ Banul Botosanean ]

24,8 milioane euro exporturile firmelor din Botosani. Confectiile sunt vedeta!

Vineri, 24 Octombrie 2014, ora 10:09

24,8 milioane euro exporturile firmelor din Botosani. Confectiile sunt vedeta!Companiile din Botosani au reusit, in luna iunie 2014, sa exporte bunuri in valoare de 24,85 milioane lei, iar 83,4% din acestea au fost din sectorul confectiilor textile.

Potrivit Directiei Judetene de Statistica, volumul exporturilor din iunie 2014 este cu 5,% mai mare decat in aceeasi luna din 2013.

La balanta comertului exterior, economia judetului Botosani este pe plus, cu peste 3 milioane euro.
"Volumul importului pentru agentii

Business / stiri Business26 vizite[ Banul Botosanean ]

Un ministru s-a frecat la ochi cand a vazut ce s-a facut cu 1 milion de euro in judet

Vineri, 24 Octombrie 2014, ora 00:24

Un ministru s-a frecat la ochi cand a vazut ce s-a facut cu 1 milion de euro in judetUn centru de batrani construit in comuna Stauceni a impresionat-o pe ministrul Muncii, Rovana Plumb. Centrul de recuperare si Reabilitare de la Stauceni a costat 1 milion de euro, 15% fonduri guvernamentale, iar diferenta de la Banca Mondiala.

"Consider ca cea mai buna forma de protectie si ingrijire pentru persoanele cu handicap este cea oferita de persoane specializate in cadrul familiei. Daca nu se poate, atunci este nevoie de serviciile oferite de centrele precum cel de la Stauceni, care

Personalitati / Rovana Plumb71 vizite[ Banul Botosanean ]

Aproape 4.000 de someri au fost angajati in primele 9 luni ale anului

Miercuri, 22 Octombrie 2014, ora 00:12

Aproape 4.000 de someri au fost angajati in primele 9 luni ale anuluiIn perioada ianuarie-septembrie 2014 prin intermediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani, s-au incadrat 3.960 de someri ca urmare a acordarii serviciilor de mediere a muncii.

Domeniile cele mai solicitate pe piata muncii din judetul Botosani pentru care s-au primit oferte din partea angajatorilor, iar persoanele aflate in cautarea unui loc de munca s-au angajat sunt:

constructii - 1056 persoane ;
industria textile - 360 persoane ;
comert - 600

Business / stiri Business35 vizite[ Banul Botosanean ]

Un tanar om de afaceri din Botosani a devenit actionarul majoritar al uzinei la care era director

Marti, 21 Octombrie 2014, ora 09:16

Un tanar om de afaceri din Botosani a devenit actionarul majoritar al uzinei la care era directorFirma Mecanex SA, producatorul de electropompe din Botosani, are un nou actionar majoritar.

Actiunile detinute in cadrul Asociatiei Salariatilor de catre mai multe persoane fizice, iar in urma tranzactiilor actionar majoritar a devenit tanarul om de afaceri Ciprian Bidasca, care este director general al Mecanex SA.

In data de 9 octombrie, potrivit Depozitarului Central, noul actionar majoritar al companiei Mecanex SA este Ciprian Bidasca, cu 26,7%, urmat de Pita SRL Botosani cu 26,69%,

Business / stiri Business74 vizite[ Banul Botosanean ]

2 milioane euro pentru un Centru de afaceri in Saveni

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 11:15

2 milioane euro pentru un Centru de afaceri in SaveniO firma privata a scos la licitatie constructia unui centru de afaceri in orasul Saveni.

Proiectul are o valoare de 8,68 milioane lei, aproape 2 milioane euro, si are mai mult de jumatate finantare europeana.

Centrul de sprijinire si dezvoltare a afacerilor va pune la

Business / stiri Business45 vizite[ Banul Botosanean ]

3,1 milioane euro s-au platit pentru lucrarile de la Cornisa

Luni, 13 Octombrie 2014, ora 09:27

3,1 milioane euro s-au platit pentru lucrarile de la Cornisa3,1 milioane euro au intrat in economia locala ca urmare a lucrarilor efectuate la Parcul de agrement Cornisa. Primarul Ovidiu Portariuc a anuntat ca stadiul lucrarilor a ajuns la 30% din proiect si ca totul este in grafic.

"La Cornisa s-au decontat 140 miliarde de lei, a fost acolo si reprezentantii ADR Nord-Est si au confirmat stadiul de executie de 30%", a declarat primarul

Business / stiri Business39 vizite[ Banul Botosanean ]

O firma zguduie piata si vine cu oferta care risipeste principala grija a botosanenilor

Miercuri, 08 Octombrie 2014, ora 10:45

O firma zguduie piata si vine cu oferta care risipeste principala grija a botosanenilorGrija multor botosaneni de a avea ce pune pe masa este risipita de o firma care vine cu o oferta ce zguduie piata panificatiei si a patiseriei. Botosanenii au sansa ca timp de un an de zile sa primeasca GRATUIT paine, produse de cofetarie sau de patiserie.
Liderul pietii de profil din Botosani, Fabrica de paine "Casa Painii" aniverseaza 10 ani de activitate si va sarbatori evenimentul print-un nou produs pentru botosaneni: Cardul aniversar "Vecin bun cu Casa Painii" .
Incepand cu luna

Business / stiri Business49 vizite[ Banul Botosanean ]

Pietonalul Unirii nu mai arata asa cum stiai. Vezi schimbarea radicala!

Miercuri, 08 Octombrie 2014, ora 08:41

Pietonalul Unirii nu mai arata asa cum stiai. Vezi schimbarea radicala!Cea mai circulata zona pietonala a municipiului Botosani, Unirii, arata intr-un mod cu totul diferit fata de cum erau obisnuiti botosanenii.
Taierea a cativa castani bolnavi a schimbat Pietonalul Unirii, cel putin zona cuprinsa intre cinematograf si strada Cuza Voda.
Verdeata cu care am fost obisnuiti de zeci de ani sa domine Pietonalul Unirii a fost schimbata cu griul betoanelor.

Business / stiri Business43 vizite[ Banul Botosanean ]

Acesta este cel mai usor mod de a face bani in Botosani. Piata DUDUIE!

Miercuri, 08 Octombrie 2014, ora 06:50

Acesta este cel mai usor mod de a face bani in Botosani. Piata DUDUIE!Desi piata imobiliara din Botosani s-a prabusit in ultimii ani, un anumit sector duduie si aduce bani frumosi celor care pot intra pe aceasta piata. In Botosani se fac bani frumosi si usor din inchiriere garsonierelor si a apartamentelor cu doua camere, cererea este foarte mare, iar oferta limitata.
"Acum daca as avea 100 de garsoniere sau apartamente pentru inchiriere le-as da pe toate pentru ca avem pe piata o cerere foarte mare", a declarat Marcela Florariu, administratorul agentiei

Business / stiri Business47 vizite[ Banul Botosanean ]

PSD Botosani: 5 intrebari DEVASTATOARE pentru Iohannis legate de Turcanu

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 00:23

PSD Botosani: 5 intrebari DEVASTATOARE pentru Iohannis legate de TurcanuSocial-democratii ii solicita presedintelui PNL si candidatului la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis sa raspunda la un set de 5 intrebari referitoare la modul in care acesta se pozitioneaza fata de actiunile liderului liberalilor botosaneni, Florin Esurcanu.
1. Considerati ca este normal sa fiti sustinut de un politician care odata ajuns intr-o functie publica isi promoveaza membrii familiei in mediul politic?
In cadrul vizitei sale la Botosani, din 23 septembrie, ati fost intrebat cum

Actualitate / stiri Actualitate76 vizite[ Banul Botosanean ]

Prostie sau hotie? In Botosani sunt cu 2.000 de alegatori mai mult decat toata populatia

Sambata, 04 Octombrie 2014, ora 10:48

Prostie sau hotie? In Botosani sunt cu 2.000 de alegatori mai mult decat toata populatiaFostul primar al municipiului Botosani, Catalin Flutur, co-presedintele ACL, lanseaza acuzatii dure la adresa actualului partid de guvernare. Acesta sustine ca PSD a pus pe listele de alegatori nu mai putin de 103.000 de persoane, in conditiile in care populatia municipiului este de 101.000 locuitori.
"Dupa o intreaga

Personalitati / Catalin Flutur71 vizite[ Banul Botosanean ]

O firma din botosani se imprumuta cu aproape 100.000 DOLARI

Sambata, 04 Octombrie 2014, ora 00:39

O firma din botosani se imprumuta cu aproape 100.000 DOLARISC Utilaje, Piese de Schimb si Servicii (UPSS) SA Botosani va contracta doua facilitati de credit in valoare de aproape 100.000 de dolari.

Astfel, UPSS vrea o linie de credit in valoare de 200.000 lei si un plafon de credit de

Business / stiri Business44 vizite[ Banul Botosanean ]

Santier de 2,4 milioane euro pe un monument istoric din 1535. Vezi stadiul lucrarilor!

Joi, 02 Octombrie 2014, ora 10:53

Santier de 2,4 milioane euro pe un monument istoric din 1535. Vezi stadiul lucrarilor!Un monument istoric lasat in paragina va fi varful de lance al turismului botosanean.

Cu fonduri europene, Consiliul Judetean modernizeaza ansamblul monahal de la Cosula, care dateaza din 1535, dupa ce a modernizat si drumulul care leaga obiectivul turistic de drumul european E58.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani, Cristian Achitei, a efectuat o vizita la santierul de la Cosula si sustine ca lucrarile sunt in grafic. "Conducerea Consiliului Judetean Botosani este procupata

Business / stiri Business31 vizite[ Banul Botosanean ]

Pod peste Baseu si drum cu 1,4 milioane lei

Joi, 02 Octombrie 2014, ora 09:45

Pod peste Baseu si drum cu 1,4 milioane leiPrimaria comunei Vlasinesti va investi 1,4 milioane lei in constructia unui pod peste Baseu si asfaltarea unui kilometru de drum. Este vorba despre drumul care leaga satul Miron Costin de drumul judetean Saveni-Hanesti.

"Valoarea lucrarii este mare pentru ca proiectul prevede si constructia unui pod de 14 metri peste Baseu. Acolo

Business / stiri Business36 vizite[ Banul Botosanean ]

Un botosanean vrea sa-si distruga concurenta si investeste 3 milioane euro pentru asta

Joi, 02 Octombrie 2014, ora 06:07

Un botosanean vrea sa-si distruga concurenta si investeste 3 milioane euro pentru astaUn om de afaceri botosanean a intrat pe o piata noua din acest an si din cauza sicanelor primite de la firmele concurente a decis sa investeasca 3 milioane de euro pentru a-si distruge concurenta.

Una dintre cele mai mari firme de constructii din judetul Botosani, compania Victor Construct, a anuntat ca va investi peste 3 milioane de euro intr-o statie de asfalt.

Recent, firma botosaneana a castigat o licitatia pentru asfaltarea mai multor drumuri in Suceava, dupa ce in 2013 a castigat

Business / stiri Business97 vizite[ Banul Botosanean ]

Scoala de dans G-Power a oferit un spectacol caritabil pentru o gradinita

Luni, 29 Septembrie 2014, ora 00:08

Scoala de dans G-Power a oferit un spectacol caritabil pentru o gradinitaO gradinita in care investitiile publice sunt mai putine si copiii de acolo nu au parte de jucarii la fel de multe ca in alte gradinite a fost ajutata de Scoala de dans G-Power. "Ragazzo" Andrei Vornicu, cel care conduce G-Power, a organizat spectacolul cu elevii din trupele scolii de dans, iar toate jucariile stranse vor fi

Life Show / cultura28 vizite[ Banul Botosanean ]

Sofia Vicoveanca si Nicoleta Voica, duminica la Targul Agro-Zoo de la Popauti

Sambata, 27 Septembrie 2014, ora 09:45

Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Botosani anunta mici modificari ale programului manifestarilor culturale "Rapsodii de Toamna", organizate in cadrul celei de-a V-a editii a Targului Agro- Zoo de la Popauti.

Astfel, cunoscutele interprete Sofia Vicoveanca si Nicoleta Voica vor putea fi asculate duminica, 28

Life Show / stiri Life Show124 vizite[ Banul Botosanean ]

Portariuc il pune pe Turcanu sa se uite in oglinda care ii arata adevarata fata: 4%

Sambata, 27 Septembrie 2014, ora 09:21

Portariuc il pune pe Turcanu sa se uite in oglinda care ii arata adevarata fata: 4%Dupa ce PNL si PDL, Florin Turcanu si Catalin Flutur, au spus despre Ovidiu Portariuc si PSD ca au obtinut doar 10% din voturile botosanenilor la alegerile europarlamentare, a venit replica social-democratilor de a-i pune pe liberali sa se uite in oglinda.

PNL si PDL acuza PSD ca a obtinut doar 10% din voturile botosanenilor, desi pesedistii au luat

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Banul Botosanean ]

Trei femei au schimbat una din cele mai frumoase cladiri din Botosani. Vezi ce au facut!

Vineri, 26 Septembrie 2014, ora 13:49

Trei femei au schimbat una din cele mai frumoase cladiri din Botosani. Vezi ce au facut!Trei botosanence au schimbat destinul unui monument istoric! Unul din cele mai impozante si mai importante monumente istorice din municipiul Botosani, Casa Grigore Antipa, unde a fost Centrul Militar Judetean, a fost transformat din cazino intr-un elegant Centru de infrumusetare.
Covor rosu, petale de trandafir, muzica buna, eleganta si rafinament! Aseara a avut loc inaugurarea noului Centru, o oaza de relaxare, frumusete si liniste mult asteptata de botosanence, totul gazduit de o cladire

Business / stiri Business63 vizite[ Banul Botosanean ]

Scandal la Liceul special: profesor acuzat ca preda educatie cu sarma

Vineri, 26 Septembrie 2014, ora 13:03

Scandal la Liceul special: profesor acuzat ca preda educatie cu sarmaUn profesor de la Liceul Tehnologic Special "Sf Stelian" Botosani este acuzat ca a folosit o sarma pentru a preda educatie elevilor cu nevoi speciale din aceasta unitate de invatamant. Colegii sai si Inspectoratul Scolar Judetean l-au anchetat, l-au gasit vinovat si l-au sanctionat cu un avertisment scris. Profesorul acuzat a contestat in instanta sanctiunea si a castigat.
"Este vorba despre Liviu Zaiceanu, de la Liceul Tehnologic Special Sf Stelian Botosani, urmare a plangerii mai multor

Actualitate / stiri Actualitate44 vizite[ Banul Botosanean ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima