Rezultatele 31 - 60 din 1000 (0.367 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Pompier botosanean declarat "Salvatorul de Onoare al Anului"

Luni, 15 Septembrie 2014, ora 02:21

Pompier botosanean declarat "Salvatorul de Onoare al Anului"Viceprim ministru pentru securitate nationala, ministrul afacerilor interne Gabriel Oprea a oferit, sambata, cu ocazia "Zilei Pompierilor din Romania", distinctia "Salvatorul de onoare al anului" plutonierului major Dorel - Ciprian Gusila din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Nicolae Iorga" al judetului Botosani pentru profesionalismul si prezenta de spirit dovedite in actiunea de salvare a doua persoane cazute intr-un put, la o adancime de peste 16 metri. In majoritatea

Actualitate / pompieri211 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Botosani: Personalitati ale culturii trimise la pensie fara vreo multumire oficiala

Luni, 15 Septembrie 2014, ora 02:21

Botosani: Personalitati ale culturii trimise la pensie fara vreo multumire oficialaLucica Parvan, director si Gheorghe Median istoric memorialist din cadrul Muzeului judetean Botosani s-au pensionat (sunt voci care spun ca au fost determinati sa se pensioneze) la inceputul acestei luni.

Lucica Parvan a fost directorul institutiei incepand cu anul 1985. Sub mandatul sau de director s-au obtinut realizari meritorii in ce priveste descoperiri de noi dovezi care sa ateste continuitatea vietii umane in acest spatiu geografic.

Piese arheologice din paleolitic si neolitic

Life Show / cultura207 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Portariuc acuzat ca face vraiste bugetul nostru local

Sambata, 13 Septembrie 2014, ora 02:21

Portariuc acuzat ca face vraiste bugetul nostru localFestivalului SeptemberFest, organizat anul acesta de municipalitate in perioada 11-14 septembrie, a avut nevoie de un buget de patru ori mai mic decat cel cheltuit la SummerFest, de anul trecut, dupa cum a afirmat vineri viceprimarul Eugen Turcanu.

Acesta a precizat ca suma cheltuita anul trecut a depasit 1,8 miliarde de lei vechi, in timp ce SeptemberFest de anul acesta a topit 443 de milioane lei vechi. Eugen Turcanu a aratat cu degetul inspre edilul-sef, Ovidiu Portariuc, demonstrand ca

Actualitate / stiri Actualitate88 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Florin Ghiorghita, marele tradator al opozitiei din CLM Botosani

Sambata, 13 Septembrie 2014, ora 02:21

Florin Ghiorghita, marele tradator al opozitiei din CLM BotosaniViceprimarul botosanean Catalina Lupascu i-a declarat razboi primarului Ovidiu Poerariuc, iar primul pas l-a facut ieri cand a anuntat ca nu i se va mai adresa niciodata cu formula specifica de adresare unui edil-sef.

Este prima oara cand viceprimarul liberal l-a atacat in termeni foarte duri pe primarul Ovidiu Portariu, reprosandu-i ca in mandatul sau nu a vizat binele cetatenilor care l-au cocotat in functie, ci indeplinirea unor interese personale.

Printre altele, primarul Ovidiu

Actualitate / stiri Actualitate107 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Peste o mie de credinciosi s-au adunat ieri la Sihastria Voronei

Miercuri, 10 Septembrie 2014, ora 02:21

Peste o mie de credinciosi s-au adunat ieri la Sihastria VoroneiPeste o mie de credinciosi din toate colturile tarii au participat marti la hramul Manastirii Sihastria Voronei, indemnati de credinta fierbinte in Dumnezeu, incredintati fiind de minunile Sfantului Onufrie ale carui sfinte moaste se afla depuse intr-o racla de argint in incinta Bisericii.
Cu totii s-au rugat pentru sanatate si pentru implinirea voii lui Dumnezeu in viata lor. Multi dintre acestia au venit in fiecare an la sarbatoarea Sfantului Cuvios Onufrie din 2005 cand a fost canonizat.

Actualitate / stiri Actualitate147 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Macalet acuzat de racolari politice

Sambata, 06 Septembrie 2014, ora 02:21

Aseara tarziu am primit un telefon prin care mi s-a spus ca prefectul Costica Macalet i-a vizitat luni pe primarii PDL si PNL din partea de nord est a judetului pentru a-i convinge sa se inscrie in PSD.
Potrivit legii, functia de prefect este considerata a fi de inalt functionar public si este independenta de

Actualitate / stiri Actualitate111 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Sapte deputati, sapte lovituri

Sambata, 09 August 2014, ora 02:21

Sapte deputati are judetul Botosani in Camera Deputatilor. Sa le reamintim numele, ca nu cumva sa se supere vreo unul ca i-au fost minimalizate contributiile politice la ceea ce urmeaza a aduce in atentia publica. Este vorba de liberalii Liviu Campanu si Mihai Malaimare, democratul Radu Drgagus, peremistul Stefan Baban si social-democratii Doina Dretcanu, Catalin Buhaianu si Cistica Macalet.
Ei bine, ne este cunoscut faptul de la televiziunile nationale si posturile de radio ca in Camera

Actualitate / stiri Actualitate246 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Biserica "Milogul" SRL

Sambata, 09 August 2014, ora 02:21

Biserica din Teioasa, Darabani, a fost botezata de crestinii din tona "Milogul" SRL. Aici slujeste preotul Nicodim Nechita, caruia i s-a dus veste nu numai peste sapte dealuri si sapte vai cu tot atatea sate ci si dincolo de Prut, in Ucraina. Pentru bani, parintele presteaza orice servicii religioase, de la slujbele de botez, cununie, inmormantare la cele de sfintire a animalelor din curte, precum vaci, oi, capre.
Nevoia s-a de bani este una de nestins. Ca sa mai aduca ceva venituri in familie,

Actualitate / stiri Actualitate235 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Imparatului Turcanu sufera de "sindromul libertatii"

Luni, 07 Iulie 2014, ora 02:22

In calitatea sa de presedinte al Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu chiar se crede imparat.

Nu un imparat din cel care tine la popor si care alina suferintele acestuia, ci un imparat de tip satrap persan care e are drept de viata si de moarte asupra supusilor.
Despre lipsa de educatie juridica a lui Florin Turcanu n-are rost sa mai comentez. Licentiat in drept pe usa din spate, daca DNA-ul ar dori cu adevarat sa verifice legalitatea diplomei sale de licenta, ar trebui sa-l

Actualitate / stiri Actualitate222 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Senatorul PSD Sorin Constantin Lazar, urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu

Sambata, 31 Mai 2014, ora 02:22

Senatorul PSD Sorin Constantin Lazar, urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciuSenatorul PSD Sorin Constantin Lazar este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Iasi sub acuzatia de abuz in serviciu, in vremea cand era primar al comunei Strunga.
Senatorul este acuzat de:
abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata (2 acte materiale);
abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, in forma

Actualitate / stiri Actualitate60 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Sculptorul Marcel Manastireanu a primit vineri titlul de cetatean de onoare al municipiului Botosani.

Sambata, 31 Mai 2014, ora 02:22

Sculptorul Marcel Manastireanu a primit vineri titlul de cetatean de onoare al municipiului Botosani.Alesii locali au votat in unanimitate propunerea care a venit din partea consilierului local Gheorghe Iavorenciuc, dupa ce au vizionat un filmulet de prezentare a maestrului.
Marcel Manastireanu este membru fondator al Cenaclului Scriitorilor si Plasticienilor ,,Artur Enasescu" si al Cenaclului Uniunii Artistilor Plastici botosaneni ,,Stefan Luchian". In raportul de specialitate, se arata ca majoritatea lucrarilor lui Marcel Manastireanu se afla la Botosani, dand valoare locurilor publice in

Life Show / stiri Life Show121 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Liviu Contac este liber

Sambata, 31 Mai 2014, ora 02:22

Magistratii Judecatoriei Botosani au fost de acord cu cererea de eliberare formulata de fostul director al Directiei Judetene de Drumuri si Poduri, Liviu Contac, incarcerat in Penitenciarul Botosani din octombrie 2012.
Decizia acestora a venit dupa ce membrii Comisia de eliberari conditionate din cadrul Penitenciarului au dat aviz favorabil. Liviu Contac si tatal sau, Constantin Contac, fost presedinte al Consiliului Judetean, au fost condamnati in toamna lui 2012 la

Actualitate / stiri Actualitate101 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Masuri de siguranta sporite luate de jandarmii botosaneni de Ziua Copiilor

Sambata, 31 Mai 2014, ora 02:22

In week-end-ul care urmeaza, lucratorii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Botosani vor asigura ordinea si linistea publica la manifestarile cu caracter sportiv sau de alta natura organizate in judetul Botosani.
In cele doua zile ale sfarsitului de saptamana, vor lua masurile necesare pentru asigurarea unui cadru civilizat la Campionatul National de TAEKWONDO WTF - copii si cadeti, care se va desfasura la Sala Polivalenta ,,Elisabeta Lipa", precum si la manifestarile organizate de Primaria

Actualitate / stiri Actualitate64 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

ANAF: Termenul limita de depunere a declaratiei privind veniturile realizate din Romania (formularul 200) trebuie depus pana in 26 mai

Vineri, 16 Mai 2014, ora 02:21

ANAF: Termenul limita de depunere a declaratiei privind veniturile realizate din Romania (formularul 200) trebuie depus pana in 26 maiPersoanele fizice au obligatia de a depune pana in 26 mai formularul 200 - "Declaratie privind veniturile realizate din Romania" pentru veniturile realizate in anul 2013, a transmis luni ANAF. Nedepunerea ei se sanctioneaza cu amenda de pana la 500 de lei, se mai arata in comunicat. Intra in text si vezi cine trebuie sa depuna formularul 200 si cine este exceptat de la aceasta obligatie.

Declaratia se completeaza si se depune de catre persoanele fizice care au realizat, in mod individual sau

Business / stiri Business155 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Botosani: Prefectul Macalet a blocat demiterea viceprimarului Cosmin Andrei

Miercuri, 14 Mai 2014, ora 02:22

Botosani: Prefectul Macalet a blocat demiterea viceprimarului Cosmin AndreiHotararea prin care a fost schimbat din functie Cosmin Andrei, fostul viceprimar al municipiului Botosani, va fi atacata in contencios administrativ pe motiv ca unii consilieri locali au aratat buletinul de vot. Primul reprezentantul Guvernului in teritoriu a declarat ca va refuza sa dea aviz favorabil proiectului de hotarare si astfel Cosmin Andrei isi poate continua activitatea de viceprimar, pana cand instanta se va pronunta in acest caz. Prefectul a spus ca exista un precedent la Timisoara

Actualitate / stiri Actualitate125 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Conac boieresc distrus partial intr-un incendiu

Marti, 13 Mai 2014, ora 02:22

Un conac boieresc de pe raza localitatii Strahotin, comuna Dingeni, a fost distrus partial intr-un incendiu izbucnit duminica dupa-amiaza. Tavanul dublu, placat cu stufit si tencuiala usoara, prezentand un grad ridicat de uscare, a favorizat propagarea rapida a incendiului la acoperisul conacului, dar si la o alta cladire lipita de acesta. Initial, la fata locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Garzii de Interventie Trusesti, cu o autospeciala cu apa si spuma si membrii Serviciului Voluntar

Actualitate / stiri Actualitate81 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Protest la Electrocontact

Marti, 13 Mai 2014, ora 02:22

Protest la ElectrocontactNemultumiti ca nu si-au incasat lefurile de peste patru luni, peste cincizeci de angajati ai Societatii comerciale Electrocontact au protestat, luni, in fata fabricii, in speranta ca vor obtine macar o promisiune din partea conducerii.

Oamenii sunt suparati ca muncesc peste program, in conditiile in care este avalansa de comenzi, si cu toate acestea nu si-au primit din luna ianuarie

Business / stiri Business170 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Doina Federovici: "Romania merita mai mult"

Luni, 12 Mai 2014, ora 02:22

Sefa campaniei social-democratilor din Botosani, Doina Federovici, a declarat ca PSD este singurul partid care sustine petitia "Romania merita mai mult" impotriva discriminarii cetatenilor romani in Europa.
Reprezentanta PSD sustine ca viitorii europarlamentari social-democrati vor avea ca misiune promovarea petitiei in Parlamentul European. "Noi ne-am fi dorit ca toti cei 32 de europarlamentari la care are dreptul Romania sa sustina petitia impotriva discriminarii cetatenilor romani in Europa.

Actualitate / stiri Actualitate77 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Mihai Razvan Ungureanu, primit cu simpatie la Botosani

Luni, 12 Mai 2014, ora 02:22

Mihai Razvan Ungureanu, primit cu simpatie la BotosaniSambata, s-a aflat in vizita electorala la Botosani, presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu.

Fostul premier a fost primit cu caldura si simpatie de catre botosanenii care s-au ingramadit sa-i stranga mana sau sa-i reproseze ca guvernul sau a stat pre putin in functie, naruind sperantele celor multi care asteptau de la fostul premier si oamenii sai sa vina cu un plan de masuri si pentru omul simplu.
"Mi s-a reprosat ca nu am facut totul sa ramana guvernul pe care l-am

Actualitate / stiri Actualitate100 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

PDL-istii botosaneni s-au intalnit cu candidatii la europarlamentare

Luni, 12 Mai 2014, ora 02:22

PDL-istii botosaneni s-au intalnit cu candidatii la europarlamentareSala Mare a Teatrului Mihai Eminescu din Botosani a fost plina ieri de membri su simpatizanti ai Organizatiei Judetene a PDL, la intalnirea cu trei dintre candidatii la alegerile europarlamentare, Catalin Morosanu, Monica Macovei si Orest Onofrei. Intalnirea, care se inscrie in calendarul campaniei electorale, a fost supervizata de catre Catalin Predoiu, candidatul acestui partid la presedintia Romaniei, Ioan Balan si Gheorghe Flutur, acesta din urma fiind cel care conduce campania la nivel

Actualitate / stiri Actualitate150 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

"PDL-ul nu va mai taia niciodata salarii si pensii. Spuneti oamenilor aceste lucruri"

Luni, 12 Mai 2014, ora 02:22

"PDL-ul nu va mai taia niciodata salarii si pensii. Spuneti oamenilor aceste lucruri"Prezent duminica la Botosani, candidatul PDL la presedintia Romaniei, a avut un discurs electrizant in fata sutelor de membri si simpatizanti ai acestei formatiuni politice, prezenti in Sala mare a Teatrului Mihai Eminescu.

Acesta i-a sfatuit pe cei din organizatiile judetene sa nu renunte la lupta si sa spuna oamenilor ca masurile luate in guvernarea trecuta au fost intr-adevar foarte dure, dar cu totii au invatat din greseli. " Da. Am gresit. Dar recunoastem ca am gresit si nu vom mai

Actualitate / stiri Actualitate129 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Consiliul Judetean Botosani a sarbatorit Ziua Europei

Sambata, 10 Mai 2014, ora 07:23

Consiliul Judetean Botosani a sarbatorit Ziua EuropeiVineri, Consiliul Judetean Botosani, prin Directia Dezvoltare si Promovare, a sarbatorit "9 Mai- Ziua Europei", la sediul Liceului de Arta "Stefan Luchian" Botosani, alaturi de copiii din clasa pregatitoare aflati sub indrumarea doamnei profesor Ana Weiss.

Reprezentantii Consiliului Judetean Botosani au prezentat copiilor principalele simboluri ale Uniunii Europene (drapelul, imnul), precum si tarile membre ale Uniunii Europene, intr-un limbaj non- formal, pe intelesul elevilor, din dorinta

Actualitate / stiri Actualitate51 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Spectacole extraordinare de muzica populara - "Rapsodii de Primavara", pe scena de la Poligonul ACR

Miercuri, 30 Aprilie 2014, ora 02:22

Spectacole extraordinare de muzica populara - "Rapsodii de Primavara", pe scena de la Poligonul ACRCentrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Botosani, cu sprijinul si sub patronajul Consiliului Judetean Botosani, organizeaza duminica, 4 mai 2014, incepand cu ora 11.00, un program de spectacole extraordinare de muzica populara - "Rapsodii de Primavara", pe scena amplasata la Poligonul ACR Botosani.

Programul evenimentului cultural al zilei:
Orele 11.00 - 13.00 - Orchestra de muzica populara "MUGURELUL" a Clubului Copiilor Dorohoi si Ansamblul de dansuri

Life Show / cultura167 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Adapost de animale aprins de un scurtcircuit electric

Luni, 28 Aprilie 2014, ora 02:21

Un adapost de animale din gospodaria unui localnic din comuna Paltinis a fost distrus intr-un incendiu izbucnit in aceasta dimineata, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.

Pompierii
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Nicolae Iorga" al Judetului Botosani a fost solicitat sa intervina pentru stingerea incendiului putin dupa ora 09.00. In ajutor au sarit doua echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Dorohoi, cu doua autospeciale cu apa si spuma, dar si pompierii

Actualitate / autoritati85 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

,,Caravana lu' Axinte", vine la Botosani

Vineri, 25 Aprilie 2014, ora 02:21

,,Caravana lu' Axinte", vine la BotosaniBotosanenii vor avea ocazia peste cateva luni sa se bucure fr un spectacol care promite multa distractie, pus in scena de catre fostul component al grupului umoristic ,,Vacanta Mare", Florin Petrescu, cunoscut ca Axinte.
,,Caravana lu' Axinte", ce va avea loc in 25 de orase din tara, promite momente de neuitat din partea organizatorilor. Florin Petrescu a fiscutat joi cu primarul Ovidiu Portariuc si s-au pus la punct cateva

Life Show / stiri Life Show125 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Omul de afaceri dorohoian Mihai Anitulesei condamnat la inchisoare

Vineri, 25 Aprilie 2014, ora 02:21

Omul de afaceri dorohoian Mihai Anitulesei condamnat la inchisoareControversatul om de afaceri, consilierul PP-DD Mihai Anitulesei (foto), a primit doi ani de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala.

Acesta a facut deja recurs la Curtea de Apel Suceava, dar daca judecatorii nu modifica decizia magistratilor botosaneni, Mihai Anitulesei isi va pierde mandatul de consilier judetean si va executa pedeapsa. Inculpat in acelasi dosar, Nicusor Luca, din Bucecea, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare.
Cei doi au fost trimisi in

Actualitate / stiri Actualitate406 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Cod galben si cod portocaliu de inundatii in 11 bazine hidrografice

Joi, 24 Aprilie 2014, ora 02:23

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o serie de avertizari Cod Galben si Cod Portocaliu ce vizeaza, incepand de miercuri dupa-amiaza, 11 bazine hidrografice, anunta Agerpres.
Potrivit hidrologilor, in intervalul 23 aprilie, ora 16,00 - 24 aprilie, ora 2,00, va fi Cod Galben de cresteri ale debitelor si nivelurilor, cu depasiri ale Cotelor de atentie si de inundatie, pe raul Neajlov sector aval S.H. Vadu Lat (judetul Giurgiu), pe raul Calmatui

Actualitate / stiri Actualitate49 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Ionica Nechifor s-a impacat cu Florin Turcanu

Luni, 14 Aprilie 2014, ora 02:22

Ionica Nechifor s-a impacat cu Florin TurcanuVineri, Biroul Politic Teritorial al PNL s-a reunit in sedinta ordinara, iar un punct important de pe ordinea de zi a fost discutarea pozitiei vicepresedintelui Ionica Nechifor, manifestata in ultima vreme in spatiul public. Acesta a fost prezent la discutii si si/a spus pasul in fata tuturor.

"Biroul Politic Teritorial al PNL este in masura sa comunice public tuturor cetatenilor judetului Botosani ca Partidul National Liberal este un partid unit, puternic si constient de misiunea pe care o

Personalitati / PNL84 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Mihai Turcanu, atac la social-democratii botosaneni

Sambata, 12 Aprilie 2014, ora 02:22

Mihai Turcanu, atac la social-democratii botosaneniPresedintele PSD Botosani, deputatul Andrei Dolineaschi, a trimis un comunicat de presa in care a comentat decizia Curtii de Apel Bucuresti care a admis candidatura lui Mircea Diaconu. Indragitul artist va candida pentru Parlamentul European si s-a inscris in competitie ca independent.
Deputatul Andrei DolineascgiSeful social-democratilor botosaneni a afirmat ca PNL l-a sacrificat pe Mircea Diaconu sa-i faca loc fratelui lui Florin Turcanu. Pentru aceasta a inventat un pretext ca sa-l inlature

Actualitate / stiri Actualitate69 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]

Viceprimarul Cosmin Andrei se amuza pe seama tergiversarilor privind schimbarea sa din functie

Sambata, 12 Aprilie 2014, ora 02:22

Viceprimarul Cosmin Andrei se amuza pe seama tergiversarilor privind schimbarea sa din functieViceprimarul municipiului Botosani, Cosmin Andrei, a avut vineri o interventie cel putin ciudata in cadrul conferintei saptamanale a social-democratilor. Desi ar pleca si maine de pe functia sa nimeni nu vrea sa il schimbe.

Sau cel putin nu se grabesc sa o faca. Acesta i-a provocat pe consilierii locali pe care ii banuieste de neputinta politica din moment ce nu au reusit inca sa il schimbe de pe functie. Viceprimarul a dat asigurari ca va pleca linistit fara a da nastere la tensiuni

Actualitate / stiri Actualitate39 vizite[ Jurnalul de Botosani si Dorohoi ]


Prima   1   2   3   4   5   6   7   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Femeia care a dat GRATIS terenuri pentru case mai multor botosaneni: CINE au fost norocosii
Drama unei femei, spune legenda, a schimbat multe vieti la Botosani. In negura trecutului, pe la ...
Un barbat si-a mutilat iubita cu ciocanul, la doar cateva luni de la eliberarea din puscarie. A stat 20 de ani dupa gratii
Un botosanean care a iesit din puscarie cu doar cateva luni in urma si-a mutilat concubina cu un ...
Atacatorii de femei se bat si in puscarie
Talharii care au semanat groaza in municipiul Botosani, la mijlocul lunii decembrie 2016, jefuind ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor