Consumatorii de etnobotanice, fara griji de sarbatori - Proiectul nu a fost discutat in sedinta de CL!

   

Sedinta cu spor inainte de sarbatori! Consilierii municipali au aprobat toate proiectele propuse, sedinta de Consiliu Local de marti fiind mai degraba una de sarbatoare, inceputa cu colinde si terminata cu sampanie. Astfel, proiectele referitoare la magazinele de etnobotanice si la activitatea firmei de ridicat masini se vor discuta in sedinta din 10 ianuarie.

Cu toate acestea, primarul Catalin Flutur le-a atras atentia consilierilor locali ca pana pe 10 ianurie sa depuna amendamente cu privire la un proiect de hotarare privind Circulatia in municipiul Botosani, avand in vedere faptul ca de pe 20 decembrie a fost sistata activitatea firmei HSR de ridicare a masinilor parcate neregulamentar. "10 ianuarie este o data rezonabila, trebuie sa aducem acele modificari legale si sa multumim pe toata lumea", a specificat Catalin Flutur, care a precizat ca, din punctul sau de vedere, "2010 a fost un an bun pentru Botosani, cu o multitudine de proiecte. Va multumesc ca ati fost partasi la aceste proiecte".

O precizare a venit si din partea viceprimarului Florin Ghiorghita, care a anuntat ca proiectul de hotarare care reglementeaza comercializarea plantelor etnobotanice va fi discutat la sedinta din ianuarie, consilierii fiind de asemenea invitati sa depuna amendamente sau propuneri, in vederea aprobarii acestui proiect de hotarare. Asta chiar daca municipalitatea promitea, la finalul saptamanii trecute, ca situatia magazinelor care comercializeaza plante etnobotanice va fi discutata in sedinta de astazi.

In mai putin de jumatate de ora, fara interpelari sau alte interventii, consilierii locali au aprobat proiecte de hotarare privind aprobarea infiintarii Politiei Locale a municipiului Botosani, rectificarea bugetului municipiului pentru anul 2010, aprobarea pretului local al energiei termice facturate catre populatie, lista obiectivelor Platforme precolectare gunoi concesionate catre Urban Serv SA, modificarea HCL 153 din 2010 privind atribuirea constractului de delegare a gestiunii serviciului public de producere transport distributie si furnizare a energiei termice, casarea si valorificarea unor bunuri administrate de Modern Calor, incheierea conventiilor de facturare individuala catre populatia racordata la sistemul centralizat, aprobarea rezultatelor finale ale concursului de proiecte de management la Teatrul Mihai Eminescu, Teatrul Vasilache si Filarmonica Botosani, remunerarea administratorului special al SC Termica SA, prelungirea contractelor de inchiriere a unor spatii din incinta punctelor termice, precum si aprobarea listei cu firmele ce vor fi admise in Incubatorul de afaceri Botosani.
Marti, 21 Decembrie 2010, ora 12:27
Sursa: Stiri Botosani

Articol citit de 116 ori


Stiri Botosani
Cele mai citite stiri
Detalii SOCANTE din dosarul profesorului din Botosani care-si viola si filma elevii
Profesorul din Botosani, acuzat ca a abuzat sexual mai multi elevi, a fost arestat preventiv. ...
Profesor acuzat de pedofilie
Paul Lupu a ajuns de rasul lumii din cauza poftelor trupesti. Profesor ca formatie, angajat la doua ...
Mesajul lui Valeriu Iftime, presedintele Grupului Elsaco si finantator al FC Botosani
"Sunteti pe piata dinainte sa ia fiinta Elsaco. Bravo! Felicitari! E greu sa construiesti ceva care ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor