Concurs National de Creatie Plastica "De la sufle la suflet, Sfintele Sarbatori de Pasti", editia a IV-a

   

Concurs National de Creatie Plastica "De la sufle la suflet, Sfintele Sarbatori de Pasti", editia a IV-aStiri Botosani
Liceul Tehnologic Special "Ion Pillat" din Dorohoi, judetul Botosani, va invita sa participati la Concursul National de creatie plastica "De la Suflet la Suflet, Sfintele Sarbatori de Pasti", editia a IV-a, propus in CAEN 2014.

Concursul se adreseaza copiilor din Scolile speciale si celor cu CES integrati in invatamantul de masa, dorind sa valorifice potentialul creativ, pe masura puterilor acestora.

Sectiuni: pictura, grafica(desen), colaj, felicitari. Nu se percepe taxa de participare.

Argument: Scoala de astazi nu mai cere individului doar cunostinte teoretice si profesionale, ea solicita abilitatea de a trai impreuna cu ceilalti intr-o comunitate utila si solidara. SCZrbCZtorile sunt un prilej de bucurie,de impCZcare sufleteascCZ, lumina sfantCZ cCZlCZuzindu-ne spre o viatCZ mai bunCZ.

Participarea a 92 scoli din 31 judete cu implicarea unui numar de 1122 elevi,coordonati de 330 cadre didactice si curiozitatea copiilor de a afla cat mai multe despre obiceiurile si traditiile de Pasti,ne-a mobilizat in organizarea editiei a-IV-a a concursului. Copiii iubesc aceasta sarbatoare nu pentru latura ei religioasa, ci pentru latura laica - venirea iepurasului cu cadouri si de aceea cu ajutorul acestui concurs vom incerca sasadim in sufletele lor iubire pentru Dumnezeu si semeni. Emotia prilejuita de aceasta sarbatoare poate fi ilustrata prin culoare, sau diferite creatii ale elevilor, antrenand un numar cat mai mare de elevi cu inclinatii artistice, creative, imaginatie, talent, sensibilitate.

Implicarea copiilor in derularea acestui proiect va conducela constientizarea faptului cCZ traditiile trebuie pCZstrate si transmise mai departe.

Formularul de inscriere, pentru fiecare cadru didactic indrumator, va fi completat si trimis alaturi de lucrarile elevilor si de protocolul de colaborare, direct la scoala, pe adresa: LICEUL TEHNOLOGIC SPECIAL "ION PILLAT" - DOROHOI,

Str. 1 Decembrie nr. 30 A, Judetul Botosani, cod postal 715200.

Lucrarile participante la sectiunile colaj, pictura, grafica (desen), vor fi realizate in format A4 (bloc mic de desen), in tehnica la alegere, respectand tematica de concurs. Lucrarile inscrise in concurs nu se restituie. Fiecare clasa poate participa cu un numar de maxim 5 lucrari din aceeasi sectiune sau 5 lucrari din sectiuni diferite, respectand tema concursului.

Inscrierea scolilor, primirea lucrarilor: 20 februarie - 23 martie 2014;

Jurizarea lucrarilor: 24 martie - 7 aprilie 2014;

Premierea participantilor : 09 aprilie 2014,ora 12,Liceul Tehnologic Special "Ion Pillat" Dorohoi

Expedierea diplomelor,adeverintelor de participare atat pentru elevi cat si pentru cadrele didactice indrumatoare:10 aprilie - 31 mai 2014.

Coordonatorii concursului :

prof. Chitac Iulia, e-mail: iulia.chitac@yahoo.com

prof.Constantin Mihai, e-mail: mihai.constantin@gmail.com

VEZI AICI REGULAMENTUL CONCURSULUI

Share on Facebook

Share on Twitter
Joi, 20 Februarie 2014, ora 09:04
Sursa: Stiri Botosani

Articol citit de 397 ori


Stiri Botosani
Cele mai citite stiri
Planuri mari la o firma de top
Firma botosaneana Mecanex SA, compania romaneasca specializata in productia de pompe industriale, ...
DNA anunta un nou mega-dosar: Societatea care asigura caldura si apa calda in Botosani, pagubita cu milioane de lei
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul teritorial Suceava au dispus ...
Noul subprefect al Botosaniului, pus in functie de Dumnezeu
Asa a declarat Daniela Lozneanu la ceremonia de investire Judetul Botosani are un nou subprefect, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor